Service och reparation är utförd…

Inga kommentarer

Service och reparation är utförd

Service och reparation är utförd! Under min cykeltur in till Falkenberg ringde plötsligt telefonen, och det visade sig vara från Handins i Tvååker.

Min ATV kan hämtas redan idag, men jag får avvakta tills på tisdag.

Det visade sig trots allt vara bränslepumpen som orsakat alla besvärande stopp. Den har nu blivit bytt, och man hoppas att problemet är åtgärdat.

När jag hämtar den får vi närmare diskutera problemen som varit, och vad tillverkaren (inte återförsäljaren) har för ansvar. Det känns verkligen som att måttet är rågat, och mitt tålamod börjar verkligen tryta.

Men allt detta får bli en del av tisdagens projekt.

För stunden får man ändå vara tacksam över att problemet är åtgärdat. Samtidigt hoppas man innerligt att detta är sista gången den skapar problem…

Jobb i kväll!

Ja, då har det blivit lördag, och det innebär som alltid att man jobbar som ordningsvakt på Strandbaden. I kväll tänkte jag ta bilen, och av den anledningen passade jag på att cykla till stan tidigare.

Så det mesta av träningen är ändå genomförd. Om en liten stund tänkte jag bjuda Wilja på en liten promenad, medan Turbo får stanna hemma och jäsa lite till.

När man kommer hem i natt blir det dock en promenad för båda vovvarna innan man kan krypa till kojs.

Wilja löper igen!

Idag uppmärksammades de första dropparna på golvet här hemma, och man drog en tung suck över det faktum att det återigen är dags för löp.

Det är väl bara att förbereda sig på att “vänskapen” mellan Turbo och Wilja snart kommer att bli lite mer gullig än man är van vid… Än så länge så kommer dessa att kunna gå tillsammans, men snart blir jag tvungen att sära på dessa när jag inte är hemma.

Tanken på att kastrera henne finns kvar, men det är ju inte möjligt just nu när hon löper. Med facit i hand önskar jag att jag gjort det redan efter första löpet…

Här hittar du oss på Facebook och Instagram!

Skrivet av Henrik Olsson

2023 04 29 || 18:18

Publicerat i Baronen - In Real Life

Lämna en kommentar: