Vetekudden är en välsignelse…

1 kommentar

Vetekudden är en välsignelse

Vetekudden är en välsignelse för den som av någon anledning sovit i en konstig ställning. Det positiva är dock att man mer eller mindre är tvingad att se framåt.

Ett bättre sätt att leva livet på finns nog knappast…

Vetekudden har därför fått tillbringa några vändor i mikrovågsugnen idag, men tyvärr så märks ingen större förändring för stunden. Antar att jag får bita i det sura äpplet och ta en tablett.

Det kan också vara lite problematiskt när man cyklar, något jag märkte under dagens cykeltur till stan. Att kolla över axeln när man skulle göra vänstersvängar var inte helt enkelt.

Lyckligtvis så uppstod inga trafikmässigt besvärliga situationer, trots mitt tillfälliga handikapp. I kväll jobbar man igen, och även det är något man kan se fram emot. Återstår att se vad gästerna tycker om en ovanligt stel ordningsvakt.

Inför arbetspasset väljer jag dock att ta bilen, för att vara lite extra snäll mot nacken. Låt oss hoppas att allt känns mycket bättre i morgon. Om det inte är det kan man alltid hoppas att det är bättre på fredag.

Eller möjligen lördag. Det lär i alla fall bli bättre förr eller senare, speciellt om jag lär mig sova i en bättre position.

ATV:n är hämtad!

Idag kom återförsäljaren och hämtade ATV’n för service och eventuellt reparation. I förra veckan ville de inte starta, men idag gick det utan några problem alls.

Vad det beror på är nu överlämnat i andra händer.

Jag tog tillfället i akt och påpekade vikten av att föra ett samtal med tillverkaren kring mängden problem som dykt upp sen jag köpte den. På ett sätt tycker jag lite synd om personalen hos återförsäljaren som verkligen försöker lösa problemen, men så dyker nya upp.

Vi får se när dessa hör av sig om att den är redo att hämtas, förhoppningsvis dröjer det inte allt för länge.

Vi finns på Facebook och Instagram!

Skrivet av Henrik Olsson

2023 04 26 || 19:21

Publicerat i Baronen - In Real Life

1 svar to 'Vetekudden är en välsignelse…'

Subscribe to comments with RSS

  1. Men då, problem med nacken begränsar en väldigt mycket, inte minst i trafiken. Jag behöver alltid sätta ner foten och vända mej halv om vid vänstersvängar.
    Vetekudde är skönt och en varm halsduk/sjal då en behöver röra på sej, en back on track sjal hör till mina bästa vänner.
    ATVn, är det inte dags att du får en ny nu? Tycker den krånglat mest hela tiden, och du köpte den väl ny, om jag inte minns fel? Återförsäljaren måste väl kunna ställa krav hos tillverkaren? Om inte annat hota med att ta in andra märken istället.

    Marianne

    2023 04 27 || 10:46

Lämna en kommentar: