Ibland gör man bra val…

2 kommentarer

Ibland gör man bra val

Ibland gör man bra val, och igår gjorde man verkligen ett. Väderleksrapporten såg inte direkt lovande ut, så jag tog bilen till jobbet.

När man stämplat ut och var på väg hem så insåg man att himlen mer eller mindre öppnat sig. Hade jag cyklat så hade jag inte varit torr någonstans vid hemkomsten.

Speciellt inte bakom öronen.

Så, ibland gör man bra val. Eftersom jag ändå körde bil passade jag på att köpa ett nytt däck till cykeln, och en säck hundfoder.

Utöver detta var jag även tvungen att tanka bilen. Trots att priset på diesel är “billigt” nu, så gick det nästan på 1000 kronor. Tacksamt nog så tankar jag bara bilen varannan månad. Den största orsaken till detta är att man framförallt väljer att cykla i möjligaste mån.

Under morgondagen kan det regna lite innan man ska till skolan. Av den anledningen finns det en liten risk att man tar bilen till stan ännu en gång. Jag avvaktar dock med att fatta ett beslut i denna stund. De få droppar som utlovas kan ju faktiskt komma att utebli helt och hållet.

I så fall tar man cykeln. Fast tar man cykeln så kommer man inte att kunna äta pizza till middag, och det vore ju onekligen en tragedi på mer än ett sätt…

Nationellt prov i morgon!

Man är ledig från jobbet, men ändå inte ledig. I morgon är det dags för ett nationellt prov i engelska, och man borde kanske plugga. Efter att ha gått igenom det förberedande materialet så känns det ändå bra. Hoppas att det känns lika bra efter att man lämnat in provet i morgon…

Det återstår bara ett fåtal veckor kvar innan man får sitt betyg, och därefter kan man gå vidare med allt vad det innebär. Så i morgon får du gärna hålla tummarna lite extra för mig och mina klasskamrater!

Nu är det däremot dags för mig att krypa till kojs och sova några timmar så att man är utvilad och fräsch inför morgondagens utmaningar.

Vi finns på Facebook och Instagram!

Skrivet av Henrik Olsson

2023 04 25 || 01:53

Publicerat i Baronen - In Real Life

2 svar to 'Ibland gör man bra val…'

Subscribe to comments with RSS

 1. Bra val med att ta bilen.Jag håller tummarna!
  svar..Du är för ung för att ha testat en sån glass.
  Ha en bra dag!
  Kram!

  skåningen

  2023 04 25 || 10:07

 2. Att cykla under vidöppen himmel är inte något man längtar efter, så det var ett bra val du gjorde.
  Min bil får inte heller påfylld tank så ofta, det känns bra, men jag antar att det blir mer när syrran kommer i veckan, de vill gärna ha skjuts ibland.
  Tummarna hålls hårt, lycka till!

  Marianne

  2023 04 25 || 11:36

Lämna en kommentar: