Trötter är också Glader…

Inga kommentarer

Trötter är också Glader

Trötter är också Glader i denna enkla boning. Trots ovanligt mycket jobb dessa dagar känner man sig ändå till freds med tillvaron på många sätt.

För stunden är det kanske mest för Strandbadens förtroende för mig. Dessa har ju låtit mig börja jobba extra vid sidan av mitt “ordinarie” jobb som ordningsvakt.

Efter några månaders tuff ekonomi ser man äntligen fram emot en lön man kan leva på. Denna omställning i min tillvaro kräver naturligtvis vissa justeringar kring mitt val att leva mer enkelt.

Men räkningar finns ju att betala oavsett.

Denna vecka är kanske lite tuffare än vanligt, men det är bara att bita ihop några timmar till. Därefter blir arbetsbördan lättare, även om det handlar om fler pass i veckan.

Hur lat får man vara?

Det blev aldrig något cyklande under gårdagen, men det var mest för att man behövde få tid att vila. Idag tog man bilen in till stan i förmiddags för att först jobba som diskare.

Kroppen må vara lite trött, men inför kvällens pass som ordningsvakt har jag ändå bestämt mig för att cykla.

Kanske lite för att trötta ut kroppen ordentligt, så att man verkligen sover gott i natt. Men också för att i möjligaste mån förhindra att jag behöver tanka bilen innan slutet av månaden. Mitt mål att bara behöva tanka bilen varannan månad väger tungt.

Faktiskt tyngre än min egen bekvämlighet.

Att det sen inte väntas någon nederbörd gör saken lättare. Hade det varit regnoväder ute hade man utan tvekan tummat på denna viktiga regel…

När man väl kommer hem i natt har jag egentligen bara ett mål. Att låta kroppen varva ner ordentligt, och sova så länge som det är fysiskt möjligt i morgon.

Hur det går med den biten återstår att se, då Wilja har en tendens att väcka mig. Med lite tur slipper man det i morgon, och låter hon bli kommer hon att få ett märgben av husse!

I övrigt önskar vi på Hundgården er alla en riktigt trevlig påsk!

Vi finns på Facebook och Instagram!

Skrivet av Henrik Olsson

2023 04 07 || 17:43

Lämna en kommentar: