Flitens lampa glappar…

1 kommentar

Flitens lampa glappar

Flitens lampa glappar uppenbarligen, och därför skulle man behöva en elektriker…

Ibland går arbetet här hemma i en rasande fart, och ibland händer i stort sett inget. Hur det kan bli så är svårt att säga, men motivationen kommer uppenbarligen i vågor.

Jag tänker tillbaka på den tid då man byggde förrådet och senare balkongen. Då kunde man lätt ägna 10-12 timmar i arbetets tjänst, och man gjorde det dessutom med glädje.

Vad gäller veden lyckas man i nuläget inte frammana samma arbetsvilja. Delvis beror detta naturligtvis på att man samtidigt fått mer arbete på Strandbaden, men under lediga dagar verkar man förbli ledig.

På gott och ont. Visst behöver man få möjlighet att återhämta sig ordentligt, men arbetsbördan här hemma minskar knappast av den anledningen. Denna veckas kalender har tacksamt nog blivit ganska fullsmockad med arbete, och det är väl aldrig fel.

Idag och i morgon, kör man dubbla pass, vilket gör att min tid här hemma blir än mer begränsad. Därefter rättar det hela till sig igen, så man får helt enkelt ge sig till tåls och tänka på den kommande lönen.

Den som är ack så välbehövlig, efter ett par månader med en ytterst blygsam lön.

Ingen träning!

Trots planen på att cykla till ett av passen har jag fått välja att använda bilen i stället. Det känns lite surt, men samtidigt är det kanske dumt att slösa med allt för mycket energi dessa dagar. Det finns trots allt fler tillfällen då man kan välja att ta cykeln.

Jag siktar därför på att cykla senare i helgen. Trots att det på ett sätt kryper i kroppen att köra bil till stan vid två tillfällen per dag. Men det är bara idag och i morgon som mitt schema krockar på detta sätt.

Med lite tur hinner jag ta igen en del av dessa förlorade kilometrar senare i april.

Vi på Hundgården önskar er alla en trevlig påsk!

Vi finns på Facebook och Instagram!

Skrivet av Henrik Olsson

2023 04 06 || 14:54

Publicerat i Baronen - In Real Life

1 svar to 'Flitens lampa glappar…'

Subscribe to comments with RSS

  1. Bra att kunna ta det lugnt !
    Svar….Ibland kan det vara kul med överraskningar.
    Kram!

    skåningen

    2023 04 06 || 19:09

Lämna en kommentar: