Latmasken fick sin dag

4 kommentarer

Latmasken fick sin dag

Trots tidigare planer skulle det visa sig att latmasken fick sin vilodag. Jag kom hem lite senare än planerat i natt, vilket ändå kändes ok för stunden.

När man väl vaknade efter ett korrekt antal timmars sömn så kände man sig sliten.

Av den anledningen valde jag att ställa in allt tänkbart arbete denna dag, och i stället unna mig en riktig vilodag. Åtminstone en dag med tillräcklig vila.

I morgon återvänder man till jobbet igen. Denna gången ovanligt tidigt: 08.00. Om allt går vägen är tanken att jag ska cykla till jobbet, så vid 06.30 rullar man hemifrån. Om vädret tillåter, bör kanske tilläggas.

Av en händelse har man även ett pass senare på kvällen, men inför detta har jag för avsikt att faktiskt ta bilen. Det finns ingen anledning att pressa kroppen till bristningsgränsen. Latmasken fick sin dag, och det var uppenbart välbehövligt på så många olika sätt.

I morgon kan man se fram emot en lång och intensiv dag, men det ska samtidigt bli roligt på flera sätt. Det enda jag inte ser fram emot särskilt mycket är att klockan ringer vid 05.30.

För ett antal år sedan var jag en morgonmänniska av högsta rang. Man gick upp 02.30 på natten för att träna med hundarna, men idag är situationen någon annorlunda. Speciellt vad gäller arbetstiderna. Nu för tiden lägger man sig sällan före 03.30 om man har jobbat.

Saker och ting kan verkligen förändras i livet!

Trots nuvarande arbetstider så kan jag inte riktigt säga att jag är varken en kvälls- eller nattmänniska. På något sätt kommer jag nog alltid att förbli en morgonmänniska.

Men, ibland får man lägga sina egna önskningar åt sidan för att kunna utföra ett viktigt arbete.

Men nog om detta

För att orka med morgondagen är det hög tid att avsluta den nuvarande. En kortare promenad med vovvarna väntar runt hörnet, och sen lite läsning innan man kryper till kojs.

Vi på Hundgården önskar er alla en god natt!

Vi finns på Facebook och Instagram!

Skrivet av Henrik Olsson

2023 04 05 || 21:45

Publicerat i Baronen - In Real Life

4 svar to 'Latmasken fick sin dag'

Subscribe to comments with RSS

 1. Ha en bra dag!
  Kram!

  skåningen

  2023 04 06 || 09:31

 2. Det behövs en vilodag emellanåt. På gården vaknade jag oftast så jag tog ut hästar vid 05.30, men som du skriver, men som du skriver, saker förändras.

  Marianne

  2023 04 06 || 11:58

 3. Önskar dig en glad påsk!! 🐣

  Yasmine

  2023 04 06 || 14:16

 4. skönt med vilodag, glad påsk!

  Pauline

  2023 04 07 || 09:47

Lämna en kommentar: