När man gör upp planer…

3 kommentarer

När man gör upp planer

När man gör upp planer, får man vara beredd på oväntade förändringar.

I natt kom jag hem från jobbet, och även om jag var trött var jag väldigt nöjd. Mestadels över det faktum att jag valde att cykla, men också att vädret var härligt.

Ett par minusgrader, och ytterst lite vind gjorde resan hem extra minnesvärd.

När jag vaknade i dag kände jag mig dock väldigt trött. Jag bestämde mig därför att ta bilen in till skolan, för att senare åka vidare till Klitterbadet – och sen jobbet.

När klockan var 14:27 började jag undra över varför ingen annan klasskamrat behagat dyka upp. Lektionen skulle börja 14.40. Jag befarade därför det värsta och valde att kolla klassens anslagstavla.

Det skulle visa sig att lektionen var inställd pga att läraren var sjuk. Jag gav i från mig en tung suck, och började gå tillbaka till bilen. Några planer på att vara på badhuset i 4 timmar för att invänta arbetspassets början fanns inte.

Så jag valde att i stället åka hem.

Hade jag bara kollat anslagstavlan när jag vaknat så hade jag i lugn och ro kunnat fördriva tiden här hemma. Men, när man gör upp planer får man vara beredd på att saker och ting händer. Speciellt om man inte är uppmärksam.

Detta är andra gången jag råkat hamna i samma situation, men det kommer garanterat inte att hända igen. Det stör mig lite att bilen användes även idag, men…

Inget ont som inte för något gott med sig!

Nu blir det trots allt en cykeltur till jobbet, och jag får röra lite mer på mig idag. Vare sig jag behöver det eller inte. Det känns som att kroppen vaknat till något, även om jag fortfarande kan ana viss trötthet.

I morgon blir det dock ingen direkt träning bortsett från en promenad med hundarna. I stället ska jag lägga all min energi på att fixa och dona med veden.

Vi på Hundgården önskar er i alla fall en riktigt trevlig tisdag!

Vi finns på Facebook och Instagram!

Skrivet av Henrik Olsson

2023 04 04 || 15:20

3 svar to 'När man gör upp planer…'

Subscribe to comments with RSS

 1. åh typiskt att den var inställd :/

  Pauline

  2023 04 04 || 19:36

 2. Dom säger att man blir vis av skadan.Du kommer att kolla anslagstavlan nästa gång!
  Ha en bra dag!
  Kram!

  skåningen

  2023 04 05 || 09:42

 3. Å fy vad surt, men man lär av misstagen.

  Marianne

  2023 04 05 || 10:46

Lämna en kommentar: