Det blev väldigt sent igår…

1 kommentar

Det blev väldigt sent igår

Det blev väldigt sent igår, eller rättare sagt: tidigt idag! Till slut lyckades jag fatta ett beslut kring vilket arbete jag ville presentera. Det blev kanske inte helt oväntat ‘fördelar med att cykla‘.

Vilket nästan blir lite ironiskt att presentera, då jag får ta bilen idag.

Helt enkelt för att jag efter lektionen ska iväg till jobbet och vänta in möjligheten att börja jobba. Det blir ett par timmars väntan, men samtidigt väntar jag hellre än åker hem en stund bara för att åka iväg igen senare.

Min dag blir därför något kort och kompakt vad gäller saker att göra här hemma, men möjligheten att få jobba några extra timmar går inte att tacka nej till. Ni anar inte vilken lättnad det är att äntligen få börja jobba mer!

Det tar visserligen ett par månader innan ekonomin rättat till sig, men jag ska nog lyckas överleva fram tills dess. Om det blir fler extra pass i mars är det inte helt omöjligt att lönen som kommer i april är mer än tillräcklig.

Hur mår Wilja idag?

Ja, gårdagens långpromenad var kanske lite riskabelt för Wilja, men det verkar inte ha påverkat henne negativt i alla fall. Jag stretchade henne igår, och hon tassar fint idag. Därmed inte sagt att hon är redo för långa promenader varje dag, men detta är onekligen en lättnad för mig.

Idag och i morgon blir det bara korta promenader, så att hon får möjlighet att återhämta sig ordentligt.

Trots att det blev väldigt sent igår, så har vi alla sovit väldigt gott i natt. Både Turbo och Wilja tog plats i sängen, och när jag vaknade i morse låg båda kvar bredvid mig.

Trötta hundar är verkligen gosiga!

Innan det är dags att åka iväg till skolan måste jag passa på att dammsuga igen. Hundarna fäller, och trots att man borstar dessa så blir det snabbt hårbollar inomhus. Dessa dyker oftast upp i samma stund som man ställer undan dammsugaren…

Vi finns på Facebook och Instagram!

Skrivet av Henrik Olsson

2023 03 21 || 11:38

1 svar to 'Det blev väldigt sent igår…'

Subscribe to comments with RSS

  1. Jag undrar får du plats i sängen?
    Ha en bra kväll!
    Kram!

    skåningen

    2023 03 21 || 16:46

Lämna en kommentar: