Det pågår en intensiv kamp…

Inga kommentarer

Det pågår en intensiv kamp

Det pågår en intensiv kamp mellan Kung Bore och sommarvädret. Mängder av regn faller just nu över en snötäckt Hundgård, och vi boende håller oss medvetet inomhus.

Slask och vattenpölar går inte att undvika, så man håller sig inomhus tills vidare.
Det känns helt enkelt bäst så…

Dagen till ära unnar man sig en pizza för att motivera en själv att göra klart ett skolarbete. Deadlinen är i morgon, så det är minst sagt bråda tider. Samtidigt upplever jag att man jobbar bättre med lite press.

Nya hela leksaker…

Eftersom jag ändå åkte in till stan passade jag på att göra ett besök på Arken Zoo. Hittade en liten tross att kampa med, och en annan pusselbitsliknande sak.

Wilja var märkbart tacksam över detta, och började genast leka. Eller leka är väl kanske inte rätt ord…

Nya trasiga leksaker…

… det vore nog mer korrekt att påstå att hon gick in för att förstöra leksaken så snabbt som möjligt. För hur ska man annars få husse att köpa nya leksaker?

Ja… det var väl ganska väntat att det skulle sluta så här. Men, som läkaren sa, det var kul så länge det varade – och det varade i hela 5 minuter…

Jag tror att det mest ekonomiska alternativet är att återgå till pinnar vi hittar på våra promenader…

Men nog om husses lilla fyrbenta älskling!

Låt oss i stället prata om husses fyrhjuliga älskling!

Jag ringde till återförsäljaren idag, och fick medhåll i det faktum att det kan kommit in fukt i bensintanken. Så jag har köpt k-sprit, och hoppas innerligt att det räcker gott och väl.

Åtminstone tills att det är dags för service i april.

Personligen känner jag mig väldigt övertygad i att orsaken till motorstoppet är känt. Killen i verkstaden höll med om att det vore konstigt om en trasig bränslepump plötsligt funkade fint igen. I skrivande stund kan vi dock inte helt och hållet utesluta ett gudomligt ingripande, men det är aldrig fel med både hängslen och livrem.

Skulle det visa sig stämma så vore det en oerhörd lättnad! Jag är verkligen trött på allt krångel!

Vi finns på Facebook och Instagram!

Skrivet av Henrik Olsson

2023 03 13 || 13:37

Publicerat i Baronen - In Real Life

Lämna en kommentar: