Från skolbänken till diskbänken…

1 kommentar

Från skolbänken till diskbänken

Vardagen kan erbjuda ganska tvära kast, och idag går man från skolbänken till diskbänken. Knappt hade man kommit hem från skolan så ringde telefonen, och man blev erbjuden jobb i kväll.

Därmed får man lite blygsamt med tid att vila upp de små grå efter provet. I ärlighetens namn så lär jag ändå göra mer nytta där än här hemma…

Så det är väl en sån där win-win för oss alla.

Samtidigt ska det bli intressant att se hur mycket man minns från sina första dagar.

Så… i kväll blir det i stället soffmys för vovvarnas del, och i min frånvaro kan de slappa på bästa tänkbara sätt. Först efter 01.00 i natt rullar man tillbaka in på gården.

Hushållsarbetet är dock färdigt här hemma, då jag innan skolan passade på att dammsuga. Det var en blandad kompott med hårbollar, grus och rester från gårdagens (nya!) leksaker.

Dammsugning är en uppgift man kan göra varje dag, men en gång per dag räcker gott och väl.

Minimalt med träning:

Ja, mars började bra med mycket träning, men sen kom snön i vägen. Igår regnade nog det mesta bort, och det som var kvar har i stort smält bort vid det här laget.

I kväll blir det dock bil till jobbet, då jag inte riktigt känner att jag vill stressa för mycket. Samtidigt upplever man en viss frustration över att träningen påverkats negativt under allt för många dagar.

Det är dock ytterst lite man kan göra åt saken, och vi får se hur mycket jag hinner ta igen när man väl kommer igång igen. Jag borde inte stressa upp mig för mycket över detta, men vill inte heller tappa “flytet” man haft.

Men nu är det dags att ta sig från skolbänken till diskbänken, och vi på Hundgården önskar er alla en riktigt trevlig kväll!

Vi finns på Facebook och Instagram!

Skrivet av Henrik Olsson

2023 03 14 || 17:14

Publicerat i Baronen - In Real Life

1 svar to 'Från skolbänken till diskbänken…'

Subscribe to comments with RSS

  1. De bästa leksakerna är snabbt förbrukade. Snön har regnat bort här också.

    Marianne

    2023 03 15 || 11:08

Lämna en kommentar: