Vi utsätts alla för prövningar…

1 kommentar

Vi utsätts alla för prövningar

Vi utsätts alla för prövningar av olika slag. Idag var det Wiljas tur då kloklippning stod på schemat. Trots visst motstånd i början gav hon med sig, och jag klippte så försiktigt som det bara gick.

Jag upplevde hela situationen som en stor seger, medan hon garanterat var av annan åsikt.

Som plåster på såren så bjöd jag på märgben, och på något sätt tyckte jag mig mötas av en förlåtande blick. Eller ja, det blev ju aldrig tal om några faktiska sår…

Några klippningar till så kommer hon nog att acceptera det lika bra som alla andra hundar gjort. Av någon anledning har det tagit ovanligt lång tid att vänja henne vid kloklippningen, men nu har det rättat till sig.

Vi utsätts alla för prövningar, men att övervinna dessa är alltid en seger som är värd att uppmärksamma.

Hur mår min ATV?

Ja, detta ämne fortsätter att vara aktuellt. Jag testade även idag att provköra den, och den startade precis som den ska göra. Jag börjar mer och mer tvivla på att det faktiskt är bränslepumpen som krånglar.

Kan det vara så enkelt att det kommit in fukt i bensintanken? Jag ska ringa till återförsäljaren i morgon och kolla.

I ärlighetens namn har jag ingen aning om hur en defekt bränslepump kan uppföra sig, men det är värt att testa detta först. Åtminstone tills att maskinen ändå ska in på service i början av april.

På något sätt så hoppas jag att detta är problemet, för annars måste jag ha världens mest otursförföljda ATV i min ägo. Låt oss hålla tummarna för att det bara kommit in fukt i bensintanken!

Veckan är till ända!

Denna vecka har tacksamt nog inneburit ovanligt “mycket” arbete, och jag hoppas även att kommande vecka har fler timmar att erbjuda. Dessvärre har veckan inneburit minimalt med träning, vilket mestadels berott på vädret.

Kung Bore slog till med full kraft med ett snökaos av rang. Nästa vecka ser det ut att regna extremt mycket, men jag hoppas ändå kunna passa in några välbehövliga cykelturer.

Vi på Hundgården önskar er alla en riktigt trevlig söndagskväll, och en fin start på den nya veckan.

Vi finns på Facebook och Instagram!

Skrivet av Henrik Olsson

2023 03 12 || 19:20

1 svar to 'Vi utsätts alla för prövningar…'

Subscribe to comments with RSS

  1. Manikyr på hundar med svarta klor är besvärligt även för de tvåbenta. Ja snö, regn och sen följer ishalka.

    Marianne

    2023 03 13 || 10:52

Lämna en kommentar: