Wilja är verkligen ingen Debbie…

2 kommentarer

Wilja är verkligen ingen Debbie

Wilja är verkligen ingen Debbie – i alla fall inte än. Min förhoppning är dock att hon ska vänja sig vid den, och lära sig tycka om den.

För detta behövs dock en lösning som påminner om den gamla varianten  .

Debbie åker ATV

Det är ju viktigt att hon både sitter bra och fast. Personligen hade jag kanske föredragit en bur, men den platsen finns inte riktigt.

Debbie älskade att åka med på ATV’n, medan Wilja är något misstänksam mot denna typen av maskin. Man hoppas dock att

Så man får kika på vilka möjligheter denna ATV har att erbjuda.

Ja, Wilja är verkligen ingen Debbie, men det är ändå ok! Debbie var trots allt betydligt äldre när hon åkte med husse för första gången…

En liten väderleksrapport:

Idag monterade man på snöbladet igen. Efter midnatt kan man räkna med att snön börjar falla igen, så i morgon kan man bjuda på vinterbilder igen… Hur mycket snö det blir känns lite osäkert, då prognosen även talar om regn.

Men vi tar en timme i taget. Oavsett vilket så står Hundgårdens snöjour redo!

Träningen ställs eventuellt in:

Dagens cykeltur till stan bestod av en omväg till stan, samt en omväg hem. Totalt lyckades jag skrapa ihop 48,75 km innan man var hemma igen.

Det är inte alls dåligt, men samtidigt så verkar det inte bli så mycket träning under resten av veckan.

När allt flyter på får man vara beredd på att det också kan frysa till is. Hittills denna månad har träningen gått väldigt bra, men mars månad är ju lite lurig rent vädermässigt. Det är något man får hantera nu.

Min tanke på att få ihop 1000 km med cykel och promenader kanske inte lyckas genomföras. Det är kanske inte hela världen trots allt. Det viktigaste är kanske att ha ett högt mål att sträva efter. Några visa ord:

“The greater danger for most of us lies not in setting our aim too high and falling short; but in setting our aim too low, and achieving our mark.”  Michelangelo

Vi finns på Facebook och Instagram!

Skrivet av Henrik Olsson

2023 03 06 || 19:16

2 svar to 'Wilja är verkligen ingen Debbie…'

Subscribe to comments with RSS

 1. Wilja kanske förstår det roliga med att åka ATV så småningom, den hund som fanns på gården älskade att springa med, och blev helt galen av lycka då husse startade sin maskin.
  Jag har riktigt äcklig snöyra här nu.

  Marianne

  2023 03 07 || 09:54

 2. Wilja kanske vänjer sig!
  Jag har vinter!
  Kram!

  skåningen

  2023 03 07 || 13:25

Lämna en kommentar: