Märgben och solsken

1 kommentar

Märgben och solsken

Märgben och solsken är en uppskattad kombo. Lördagsgodis är kanske inte rätt ord, men just idag stämmer det väldigt väl.

Trots att vädret är vackert, är temperaturen fortfarande minst sagt sval. Dock är det inget som besvärar. Snarare uppskattar man den nästan krispiga luften.

Våren känns närmare nu än någonsin tidigare, och snart kommer man att kunna hitta vårblommor både här och där. Allt man behöver göra är att hålla ut ett par månader till.

Av väderleksprognosen att döma kommer det inte att regna på väldigt länge, vilket kommer att underlätta träningen på många sätt. Det är precis vad jag behöver!

Vovvarna blir tacksamma över märgben och solsken, och jag blir tacksam över en cykeltur och solsken.
Vi är uppenbarligen enkla att tillfredsställa…

Hur går det med Wilja?

Igår tyckte jag att hältan försvunnit helt, men under kvällen haltade hon igen. Det märks tydligast när hon legat ner en stund och reser sig, så det får bli fortsatt korta promenader för hennes del.

Även om jag är väldigt sugen på längre sådana. Man vet dock av egen erfarenhet att det är dumt att belasta en skada innan den läkt ordentligt. Det börjar dock märkas på henne att rastlösheten kryper allt närmare.

Antar att detsamma kan märkas på mig. För Turbos del så verkar det spela mindre roll om det blir långa promenader, eller om dagarna kan tillbringas på sofflocket.

Jag håller dock tummarna för att hon blir bra snart nog.

I ordningens tjänst:

I kväll är det äntligen dags för ett arbetspass på Strandbaden, och planen är som vanligt att cykla. Det ser ut som att man kommer att få medvind dit, men en ganska kall motvind på vägen hem.

Så det vill till att man pälsar på sig ordentligt för att slippa frysa.

Vi på Hundgården önskar er alla en riktigt trevlig lördagskväll!

Skrivet av Henrik Olsson

2023 02 25 || 16:38

1 svar to 'Märgben och solsken'

Subscribe to comments with RSS

  1. Solen ger både två- och fyr-benta vårkänslor och jag förstår att vovvarna gillar att ligga ute och sola sej med sitt godis.
    Har Wilja fått sitt ben röntgat?

    Marianne

    2023 02 26 || 12:46

Lämna en kommentar: