Solsken och arbete

3 kommentarer

Solsken och arbete

Idag fick man känna på solsken och arbete. Den kyliga luften och en blygsamt värmande sol var allt man behövde denna söndag.

Det hela började med att klyva upp en del av det träd som föll under stormen Otto. Samtidigt sneglade man förbittrat på rishögen bredvid.

Det skulle visa sig att man denna dag var mer motiverad att flisa, och plötsligt var rishögen ett minne blott. Kvar finns nu en prydlig liten hög med flis.

Dagens arbetsinsats kanske inte var direkt långvarig, men man fick i alla fall tillfälle att vara utomhus i solen.

Angående veden, så har arbetet hittills varit något blygsamt. Min förhoppning är dock att man kommer att lägga mer energi på detta under kommande vecka. Vädret ska ju vara väldigt fördelaktigt, och det vore dumt att inte ta tillfället i akt.

Jag kommer i första hand lägga fokus på att ta ner de träd på tomten som är ringmärkta för detta. När det är gjort får man anlita någon stackars vän att hjälpa mig klyva och trava veden.

Solsken och arbete

Jag känner ingen stress över att få detta färdigt! Allt löser sig! Det kommer att finnas många dagar där man kan njuta av solsken och arbete.

Studiekväll!

Det har ju varit “sportlov” för oss också denna vecka, men nu är det hög tid att ta tag i skolarbetet. Tills på tisdag ska man ha gjort färdigt två veckors läxor. I vanlig ordning undrar man hur det kommer sig att man väntar med allt tills i sista minuten..?

Tacksamt nog är det inga stora arbeten som ska göras, så det handlar nog bara om ett begränsat antal timmar med nästan i skolboken. Det får bli ett bra avslut på en annars givande helg.

I morgon börjar en ny vecka, och om ett par dagar går vi in i mars. Så vitt jag vet nu så finns det en massa spännande att se fram emot.

Vi på Hundgården önskar er alla en trevlig söndagskväll, och en härlig start på den nya veckan.

 

Vi finns på Facebook och Instagram!

Skrivet av Henrik Olsson

2023 02 26 || 17:10

Publicerat i Baronen - In Real Life

3 svar to 'Solsken och arbete'

Subscribe to comments with RSS

 1. Du är duktig med ris och ved,den värmer flera gånger.
  svar..Det är bara lite lite snö kvar!
  Kram!

  skåningen

  2023 02 27 || 09:47

 2. Ja, varför skjuter en oftast upp allt till sista dagarna?

  Marianne

  2023 02 27 || 14:51

 3. vad härligt! 🙂

  Pauline

  2023 02 27 || 19:05

Lämna en kommentar: