Fördelar med märgben…

2 kommentarer

Fördelar med märgben

Det finns många fördelar med märgben. En av dessa är onekligen att det är en aktivitet som tar tid i anspråk.

För husses del brukar det innebära en liten paus från vovvarna. Samtidigt vill jag inte lämna dessa helt utan uppsikt under detta kalas.

Wilja har en tendens att lämna sitt ben och ta Turbos, och samtidigt skydda sitt egna ben från eventuella tjuvar.  “Dubbelmoral” är uppenbarligen ett okänt begrepp för denna lilla fröken.

Detta är något som kan skapa problem, så man får se till att hålla ett vakande öga på henne. Turbo är ju saktmodet självt, men man har också sett vad som kan hända när den berömda droppen fallit.

Lyckligtvis har allt gått fint hittills, och man hoppas att det fortsätter så. Även om Wilja hade behövt lära sig vissa grundläggande gränser…

Den perfekta vovven för en sådan uppgift hade onekligen varit Debbie, men hon springer tyvärr på evigt gröna ängar. Vem vet, kanske blir Wilja en dag min nya Debbie?

En framtida hund lär i alla fall få det varmt om öronen… Det finns inte bara fördelar med märgben.

Dags för skolbänken!

Eftersom det är tisdag så har man lektion mellan 14.40-16.00, och dagen till ära så valde jag att cykla till lektionen. Därmed har också min bil stått parkerad i sju dagar.

Hur som haver: Jag får nog villigt erkänna att engelska inte är min starkaste sida, men samtidigt så lär man sig så länge man lever. Till min stora glädje skulle vi idag diskutera och skriva om konsumtion.

Gissa om jag gick igång på alla cylindrar direkt! Det är tveksamt att ett annat ämne kunnat trigga mig mer än detta. Jag kunde inte låta bli att inkludera en del av mina åsikter kring downshifting.

Huruvida det var ett bra drag eller inte återstår att se när väl läraren granskat min uppgift. Man hoppas dock på att det bedöms som både bra och värdefullt.

Oavsett anser jag att downshifting är en bra väg att gå.

Skrivet av Henrik Olsson

2023 02 14 || 20:34

2 svar to 'Fördelar med märgben…'

Subscribe to comments with RSS

 1. Jag skulle också behöva lära mig engelska!
  Wilja lär sig ,det kan ta lite tid.
  Ha en bra dag!
  Kram!

  skåningen

  2023 02 15 || 10:00

 2. Märgben är även bra för oss tvåbenta, det ska tydligen bli en god och näringsriktig buljong av de. Hundar kan vara hagalna, jag minns Bizzies vuxna son som snodde alla hennes leksaker och grävde ner, sen passade han gömstället en stund. Vi hittade gamla rester av leksaker flera år senare)

  Marianne

  2023 02 15 || 12:29

Lämna en kommentar: