Debbie är återigen en riktig bitch…

23 kommentarer

… och med dessa ord kan jag nu meddela er alla att hennes skendräktighet tycks vara över, och situationen har stabiliserats helt här hemma när det kommer till relationen mellan henne och Fjant.

Nu morrar hon bara för nöjes skull…

Det har varit en intensiv tid här hemma när det kommer till att hålla ett extra vakande öga på Debbie samtidigt som jag hållt min ena skyddande hand över Fjant och kastat Bagheeras boll med den andra.

Men nu äntligen kan man slappna av – och det är precis vad jag kommer att göra idag, för i morgon ringer klockan extra tidigt då jag lovat hinna med hundpromenad, cykling och styrketräning innan jag stämplar in på jobbet 06.30…

Skrivet av Henrik Olsson

2013 04 17 || 16:45

23 svar to 'Debbie är återigen en riktig bitch…'

Subscribe to comments with RSS

 1. Damn vilket vackert foto, vackert djur!

 2. Hej!
  Inte lätt att vara hund.Vänl.Inger

  Inger Rozén

  2013 04 19 || 10:38

 3. Vilken härlig bild! 😀

  Har en “morrare” här hemma iom nuvarande hund. Han morrar när han är glad, förväntansfull, när han leker, när han är grinig, sur… ja lite när som. Så en har verkligen fått lära sig hur olika morr kan vara under åren. Men en del morr skulle en helst vilja slippa. Tur då att det faktiskt ofta löser sig ^^

  Terése Bouvier

  2013 04 19 || 16:21

Lämna en kommentar:

Anti-Spam Quiz: