Jag ligger efter med träningen…

2 kommentarer

Jag ligger efter med träningen

Jag ligger efter med träningen, men januari månad brukar sällan vara den mest effektiva månaden. I alla fall inte när det kommer till cykling.

Lyckligtvis är detta månadens sista dag, och dagen till ära tog jag mig en tur in till stan.
Trots regnet.

Jag kan säga att det droppade från kläderna när man kom hem, och man var rejält nedkyld. Man kan kalla det för ett ekologiskt förtvättsprogram, och kläderna ligger nu i tvättmaskinen.

Det var dock uppenbart att det skulle sluta blött och kallt. Därför var det extra trevligt och veta att en varm kamin och två glada hundar väntade där hemma.

Gårdagens inlägg rörande träning och kost var ju uppenbart på skoj. Samtidigt kan kanske många av oss känna igen sig i tankegångarna. Att vara vältränad gör en inte till en bättre människa. Än mindre mer vacker.

Att jag ligger efter med träningen är mer en personlig frustration. Jag har mina egna mål att nå.

Resten av dagen lär troligtvis tillbringas inomhus i närheten av en sprakande eld, men senare i kväll är det vovvarnas tur att få röra ordentligt på sig. Tills dess ska regnet ha upphört.

Planen är bland annat att dammsuga, då hårbollar tycks byggas upp i en allt snabbare takt. Samtidigt fortsätter projektet med att undanröja saker som verkligen inte behövs här hemma.

Frågan är bara var man ska börja… Kanske nu direkt?

Renoveringen av hallen

Den påbörjade renoveringen av hallen står fortfarande helt still. I ärlighetens namn finns inte ekonomin att göra speciellt mycket, men jag hoppas på mer arbete under februari månad.

Jag sökte studiemedel för engelskakursen, men blev nekad då den inte gav tillräckligt med poäng. Därmed måste jag hitta andra lösningar för att klara mig ekonomiskt. Mina arbetspass har ju minskat med ≈ 50% hittills detta år.

Därmed blir årets skatteåterbäring guld värd. Varje krona räknas, och dagens situation kräver närmast extrema åtgärder. En bättre förutsättning än så kan jag knappast be om!

Följ mig gärna på Instagram eller Facebook

Skrivet av Henrik Olsson

2023 01 31 || 15:26

2 svar to 'Jag ligger efter med träningen…'

Subscribe to comments with RSS

 1. Jag hoppas att det ordnar sig med din ekonomi!
  Ha en bra kväll!
  Kram!

  skåningen

  2023 01 31 || 17:01

 2. Du brukar vara bra på att hitta jobb och lösningar så det ordnar sej nog, men jag förstår att det känns tungt/oroligt nu.
  Angående träningen, känner man inte nästan alltid att man ligger efter?

  Marianne

  2023 02 01 || 12:33

Lämna en kommentar: