Sjukstuga för liten Wilja

2 kommentarer

Sjukstuga för liten Wilja

Sjukstuga för liten Wilja…

Igår så började det rinna ganska mycket från munnen på henne, utan att jag kunde förstå varför. Helt ärligt kan jag inte förstå varför.

Jag har efter bästa förmåga sökt igenom hennes mun utan att hitta något som kan vara orsaken. Att hon skulle fått i sig något ute i hundgården känns inte troligt, och promenaderna har varit väldigt korta pga min fot.

Idag pratade jag i alla fall med en veterinär, men denne tyckte vi kunde vänta en dag till. Hon är lika pigg som vanligt, samt att hon äter, dricker, kissar och bajsar som normalt.

Efter att ha klämt och känt överallt på henne kan jag inte hitta något som är svullet eller gör ont.

Så… vi i morgon får vi åka till veterinären. Det vill säga om hon inte blir akut sämre under dagen.

Detta är en helt ny erfarenhet för mig. Under alla mina år som hundägare har jag aldrig varit med om något liknande, men någon gång ska ju vara den första.

Nu när det officiellt är sjukstuga för liten Wilja så håller jag alla tummar och tår!

Inomhusaktivering:

Min fot är ju bra igen, så jag hade hoppats på en långpromenad med Wilja i kväll. Under rådande omständigheter så blir det nog inte någon längre promenad. Skulle hon se ut att må märkbart bättre senare i kväll är det inte helt osannolikt att man åtminstone siktar på några kilometer längs skogsvägarna.

I stället lägger vi fokus på inomhusaktivering av olika slag. Lite lydnad med framförallt hjärngympa i form av sökövningar. För stunden är hon helt uppslukad av att söka efter små godisbitar som gömts både här och där på kontoret.

Samtidigt ser jag inte att hon skulle dregla direkt just nu.

Har du någon tanke på vad som kan ha orsakat en sån här reaktion?

Träning:

Som ni alla vet så har cyklingen uteblivit något, och hittills i januari har man bara fått ihop 27,4 mil. Det är dock inte att förakta, och i ärlighetens namn så är det inte ovanligt att januari innebär mindre aktivitet.

Det finns trots allt tid att justera detta… Låt oss bara hoppas att möjligheterna också finns!

Skrivet av Henrik Olsson

2023 01 15 || 14:32

2 svar to 'Sjukstuga för liten Wilja'

Subscribe to comments with RSS

 1. åh 🙁 hoppas det inte är något 🙂

  Pauline

  2023 01 15 || 18:46

 2. Jag har inte hört eller stött på det problemet!
  Jag håller tummarna för Wilja!
  Ha en bra dag!
  Kram!

  skåningen

  2023 01 16 || 10:12

Lämna en kommentar: