Hur mår Wilja idag?

1 kommentar

Hur mår Wilja idag?

Hur mår Wilja idag?

Jo, tack! Hon mår faktiskt bättre! I förmiddags ringde jag och pratade med Varbergs Djurklinik. En akuttid bokades tills i morgon, men efter att ha pratat med dessa igen har den avbokats.

Det är inte längre tal om någon salivering, och jag fick rådet att avvakta och hålla henne under uppsikt. Ett uppdrag som garanterat blir väldigt enkelt, då hon vägrar lämna min sida.

Med hjälp av dagsljuset sökte igenom hundgården ordentligt. Framför allt för att se om det kan vara så att hon försökt äta upp en padda. Normalt sett ska dessa gått i dvala, men man vet aldrig.

Man brukar kunna se en padda i hundgården under den varmare delen av året, men det har aldrig ett problem med andra hundar.

Men Wilja är inte som andra hundar… 🙂

Hur som helst så är jag tacksam över att hon blivit bättre! Sängkläder, handdukar och filtar har tvättats, och när man kommer hem i natt kan man lägga sig i en nybäddad säng.

Något man helt klart ser fram emot!

Bilden är från igår, och jag inser att hon kanske ser lite sliten ut, men jag kan försäkra er alla om att vovvarna bara var trötta. Dessutom var det farligt nära läggdags.

För oss alla.

Jobb i kväll:

Det är lite ovanligt att man ska jobba en måndag, men det känns ändå tacksamt med lite mer jobb. I morgon sätter man sig ju i skolbänken igen, men jag hinner nog garanterat vila upp mig tills dess.

I alla fall förhoppningsvis.

Sen väntar många och långa dagar med pluggande innan kursen är slut i maj. Man får naturligtvis hoppas på att allt går bra i just detta.

När man väl fått betyget i sin hand så kan man gå vidare mot nya och spännande äventyr. Men mer om detta vid ett senare tillfälle.

Vi på Hundgården önskar er alla en riktigt trevlig kväll!

Skrivet av Henrik Olsson

2023 01 16 || 18:29

1 svar to 'Hur mår Wilja idag?'

Subscribe to comments with RSS

  1. Skönt att hon mår bra igen. Lycka till i skolan.

    Marianne

    2023 01 17 || 09:40

Lämna en kommentar: