Wilja är 7 månader idag…

2 kommentarer

Wilja är 7 månader idag

Wilja är 7 månader idag, och till detta säger vi ‘grattis’! Trots alla hennes små hyss under månaderna här hemma har jag aldrig ens börjat skissa på en blocketannons.

Något som naturligtvis bådar gott inför framtiden!

Dagen till ära fick man bjuda den lilla råttan på en biltur in till stan. Första stoppet blev på Arken Zoo där hon vägdes och fick välja ut en helt egen godisbit.

Med lite hjälp från husse.

Hennes tillväxt har verkligen avstannat något.
Sist jag vägde henne visade vågen 27,5 kg, och idag visade den på 28,1 kg. Det är helt ok, även om man ibland helst av allt önskat att hon förblivit i samma storlek som när man hämtade henne

Wilja upptäcker livet på Hundgården

Kanske är det inte så konstigt att tankarna går åt det hållet titt som tätt.

Efter det hamnade vi i alla fall på Vallarna där hon bland annat fick bekanta sig med några av djuren. Hon fick även hälsa på några tvåbenta och skälla lite på en hund.

Man skulle nog kunna beskriva hennes dag som väldigt händelserik!

För egen del:

Min dag har däremot varit något lugnare. I alla fall hittills. Ett arbetspass återstår denna vecka innan man kan se fram emot en ledighet som varar i två hela dagar.

I morgon tänkte jag tillbringa dagen enligt lättjans alla regler, men samtidigt också försöka få gjort en del planeringsarbete rörande “Glada Bäverns Hundpensionat“.

Då väderleksprognosen ändras ständigt kan man inte utesluta att det även kommer att bli lite arbete utomhus mellan skurarna.

Vad dagen kommer att resultera i återstår därför att se…

Några timmar återstår dock innan man kan påbörja veckans sista arbetspass, och innan dess får man försöka göra lite nytta här hemma. I den mån man hinner med.

Vi på Hundgården önskar er alla en riktigt trevlig lördagskväll, och även om det är grått här hemma så hoppas jag att solen skiner hos er!

Skrivet av Henrik Olsson

2022 10 22 || 17:20

2 svar to 'Wilja är 7 månader idag…'

Subscribe to comments with RSS

 1. Grattis till henne! Dessa månader går ju så fort. Trevligt för henne att välja eget godis på sin dag 😊

  Carolina

  2022 10 22 || 21:14

 2. Tiden går fort!
  Jag har varit fodervärd snart en vecka!
  Ha en bra dag!
  Kram!

  skåningen

  2022 10 23 || 11:21

Lämna en kommentar: