Husliga sysslor i grådasket

2 kommentarer

Husliga sysslor i grådasket

Husliga sysslor i grådasket denna fredag, och det passar verkligen bra.

Efter att tvättmaskinen gjort sitt tog man återigen tag i snabeldraken. Till Wiljas stora glädje! Äntligen fanns det något för henne att jaga och bita i!

Till mitt stora förtret.

Nåväl, huset blev trots allt dammsuget, och innan man åker till jobbet kommer man att bädda rent i sängen. Därmed har man verkligen något att se fram emot vid hemkomsten!

Känslan av att få krypa ner i en nybäddad säng är ljuvlig. Med två hundar i huset brukar den känslan vara något kortvarig, men man kan lika fullt njuta av det!

I alla fall för ett kort ögonblick!

Husliga sysslor i grådasket är onekligen en perfekt sysselsättning. Flitighetens lampa har lyst med ett extra klart sken denna regniga fredag.

Visst hade det varit lika trevligt att bara ligga och lata sig på soffan innan jobbet, men i natt kommer man hem till ett nystädat hem.

Under förutsättning att inte Wilja väljer att dekorera eller modifiera något utan husses tillåtelse… Man får helt enkelt se när man väl stövlar in här i natt.

Grådasket ser ut att fortsätta…

Väderprognosen för kommande dagar ser verkligen inte särskilt upplyftande ut, så man kan nog dra slutsatsen att det kommer att bli mycket städande här hemma!

Men där emellan får man också njuta lite av den stillhet som hösten erbjuder! Där kan också inkluderas en plats i soffan, en tänd kamin, några tända ljus – och Netflix. Och inte att förglömma: Massvis med gottgott!

Det är något att se fram emot, och på måndag kan man att ägna sig åt lättja efter konstens alla regler. Allt medan regnet smattrar mot fönstret…

Det är planen i alla fall, och på något sätt hoppas jag på ett riktigt busväder!

Avslutningsvis önskar vi på Hundgården er alla en riktigt trevlig helg!

Skrivet av Henrik Olsson

2022 10 21 || 18:12

Publicerat i Baronen - In Real Life

2 svar to 'Husliga sysslor i grådasket'

Subscribe to comments with RSS

 1. Jag har en fyrbent nu.Blev fodervärd till Treo i måndags!Kolla bloggen
  Dom fyrbenta är ärliga!
  Kram!

  skåningen

  2022 10 21 || 18:21

 2. En riktigt regnig och grå dag kan det vara skönt att se på det genom fönstret.
  Det är inte lätt att städa när det är slagsmål om dammsugaren, hehe.
  ha en fin helg!

  Marianne

  2022 10 22 || 11:52

Lämna en kommentar: