Solsken och märgben…

1 kommentar

Solsken och märgben

Solsken och märgben är det perfekta receptet på en bra dag – i alla fall enligt hundarna. Jag är benägen att hålla med, men vill till detta gärna tillägga ‘cykeltur‘.

Så fick det bli!

Dagen började ganska abrupt med en kopp kaffe följt av en efterlängtad cykeltur till stan. Denna gång fick man användning även för cykelkärran, då det fanns ett behov av att köpa mer mat till hundarna.

Det är tveksamt att denna torsdag kunde börjat på ett bättre sätt! Cykelkärran är onekligen ett fantastiskt redskap på många sätt!

Efter att man kommit hem fördelades godbitar i form av märgben mellan vovvarna. Inledningsvis särade jag på vovvarna av den anledningen, då Wilja inte fått lära sig att respektera äldre.

Turbo är dessutom alldeles för mild i sin uppfostran.

Kompostgaller är dock ingen större match för en bestämd liten dam, och vips hade hon rivit detta för att få del även av hans godsaker.

Till hennes försvar bör man tillägga att Turbo inledningsvis låter märgbenet ligga och tina lite innan han börjar tugga och gnaga…

Resultat: Han blev av med sitt ben! Som tröst fick han i stället lite annat gott från husse. Slutligen; han verkar inte ha lidit märkbart av detta, och solsken och märgben är fortfarande receptet på en bra dag.

Oavsett om man får behålla det eller inte!

Torsdagskvällen:

Idag var det onekligen ett ypperligt tillfälle att ta tag i saker och ting här hemma, och gissa vad jag gjorde! Inte ett endaste dyft!

Det visade sig dessvärre att det fanns annat som skulle uppta alldeles för mycket tid. Så… man får nog acceptera det faktum att man inte fått speciellt mycket annat gjort idag!

Solskenet gjorde dock saker och ting lite mer behagliga! Det är alltid något att glädjas åt!

Vi på Hundgården önskar er alla en riktigt trevlig kväll!

Skrivet av Henrik Olsson

2022 10 20 || 20:18

1 svar to 'Solsken och märgben…'

Subscribe to comments with RSS

  1. vad härligt! 🙂

    Pauline

    2022 10 23 || 11:29

Lämna en kommentar: