Efter regn kommer tydligen sol

3 kommentarer

Efter Regn Kommer Tydligen Sol

Efter regn kommer tydligen sol!

Efter några timmars efterlängtad sömn kunde man vakna upp till en ny dag. Det fanns egentligen inte några direkta planer för dagen som sådan, men lite fick man gjort i alla fall.

När man precis kommit igång öppnade sig dock himlen och ett rejält åskoväder passerade.

Av den anledningen passade man på att ta skydd inomhus. Allt för att slippa utsättas för blixtar, dunder och ösregn med inslag av hagel. Jag tyckte att mitt beslut vad ganska bra ändå.

Trots att det kom flera åskknallar så förblev Wilja oberörd, vilket naturligtvis känns bra. Hon var till och med ut och vände några gånger mitt i allt.

Troligtvis mest för att bli riktigt blöt så att husse fick torka av henne.

För er som missat det så var hon ju ute en gång när de sprängde i bergtäkten in till, och hennes reaktion kan ni hitta här! Det är verkligen härligt att hon inte bryr sig om höga smällar.

I alla fall…

I samband med åskovädret drog också ett påtagligt mörker förbi, men förvånansvärt snabbt började en klarblå himmel kunna skymtas bland molnen.

Efter ytterligare en stund så var alla moln borta, och solen kikade fram.

Vädret är onekligen nyckfullt på många sätt! Efter regn kommer tydligen sol, och idag fick man verkligen uppleva vädrets skiftande natur!

En ny vecka ligger framför oss!

Nu är man ledig fram tills på onsdag, och jag tänkte göra mitt yttersta för att både njuta och vara effektiv.

I morgon ska det visst regna en hel del, och med sådana utsikter passar det bra att inleda veckan med att njuta i möjligaste mån. Jag tänker mig pizza, Netflix och en massa andra godsaker!

Skulle det nu bli så att vädret inte riktigt blir så dåligt som utlovat är det inte omöjligt att man tar tag i några av alla “måsten” som finns här.

Detta är dock något som morgondagen får utvisa…

Vi på Hundgården önskar er alla en riktigt trevlig söndagskväll, och en fin start på den nya veckan!

Skrivet av Henrik Olsson

2022 10 16 || 19:42

Publicerat i Baronen - In Real Life

3 svar to 'Efter regn kommer tydligen sol'

Subscribe to comments with RSS

 1. Ja, bra lustigt är det. Likadant åt det andra hållet att från strålande sol kan det bli åskoväder och himla regnigt. 😅
  Fint att hon inte reagerar på allt dunder och brak! Minns att när Ginzo var valp fick han ut och bekanta sig med ovädret lite på gården bara för att vänja sig. Han kunde utan besvär utföra sina behov, vilket är fint att se!

 2. Ni hade ett ordentligt oväder såg jag på flera håll hos mina vänner där borta, här var det på blixtvisit, (vilken vits jag fick till)
  Önskar alla på hundgården en fin start på veckan.

  Marianne

  2022 10 17 || 11:15

 3. Så bra att Wilja inte blev rädd för åskan.
  Kram!

  skåningen

  2022 10 17 || 14:08

Lämna en kommentar: