En bra kontorsassistent…

3 kommentarer

En bra kontorsassistent

En bra kontorsassistent är svår att hitta, men ibland har man verkligen tur! Som vi alla kan se så har hon blivit märkbart större sen hon tog plats i stolen sist.

På gott och ont!

Visst hade man på ett sätt önskat behålla henne i en storlek som är någorlunda hanterbar. Men man kan inte alltid få som man vill här i livet.

Wilja upptäcker livet på Hundgården

Samtidigt vill man att hon ska bli lika stor och ståtlig som sina föregångare! De första valpbilderna kan man ändå återgå till när som helst…

Trots hennes önskan om att få hjälpa till, finns det tyvärr inte särskilt mycket kontorsarbete för en snart 7 månader gammal schäfertik. Det enda är möjligen att hålla husse sällskap.

Det är dock inte en uppgift som man kan ringakta på något sätt!

Äntligen fredag!

Ja, för många innebär fredag att en veckas arbete ligger bakom en, men för mig innebär det att arbetsveckan är på väg att börja.

Om några timmar är planen att man ska hoppa upp på cykeln och trampa inåt stan. Under förutsättningen att inte himlen öppnar sig precis innan.

Vi håller naturligtvis tummarna för det bästa!

Jag sökte ytterligare några jobb under gårdagen, och tanken är väl att fortsätta med det tills vidare. Än så länge har det inte blivit några intervjuer, men man hoppas på det bästa.

Nu ser man dock mest fram emot att bära uniform i kväll, och möta både gamla och nya människor på Falkenbergs Strandbad.

Hur går det med projekten här hemma?

Ja, det har inte hänt speciellt mycket, mest för att jag inte har haft lust att göra något. Men det är ok, för jag är viss om att arbetet kommer att finnas kvar tills nästa vecka!

Har väldigt svårt och tro att någon annan skulle komma förbi och göra jobbet åt mig!

Eller vad tror du..?

Skrivet av Henrik Olsson

2022 10 14 || 14:50

3 svar to 'En bra kontorsassistent…'

Subscribe to comments with RSS

 1. Ja, alla passar då inte för sina jobb. Sitta i chefsstolen, ojoj 😅

  Carolina

  2022 10 16 || 06:59

 2. Så fina bilder på Wilja. Hoppas att du har haft en bra arbetshelg. Själv har jag varit ledig i 3 dagar med mamma som kom igår och sov över till idag. Vi hade det väldigt trevligt.

  Annika

  2022 10 16 || 18:18

 3. en sån kollega skulle en ha!

  Pauline

  2022 10 16 || 21:09

Lämna en kommentar: