Man har en annan dygnsrytm…

Inga kommentarer

Man har en annan dygnsrytm

Man har en annan dygnsrytm än många andra! Mestadels beror detta på mina arbetstider under helgerna, och jag har idag ingen anledning att vända tillbaka dygnet varje vecka.

För mig innebär detta normalt sett en lite längre sovmorgon.

Idag ansåg dock Wilja att 09.00 var en perfekt tid för husse att kliva upp och servera frukost. Envist låg jag dock kvar i sängen en stund till, men valde sen att servera frukosten.

För egen del räckte det med en kopp kaffe, och strax efteråt cyklade man in till stan för att handla lite. Kundkorgen såg något blygsam ut, men allt jag ville ha idag var lite bananer och ett par päron.

Väl hemma från stan var det dags för min frukost som bestod av rågflingegröt med blåbär, en banan och naturligtvis ytterligare en kopp kaffe.

Exakt hur återstoden av dagen kommer att se ut är inte bestämt än, men vissa saker kommer man inte undan. Bland annat behöver man dammsuga och torka golven.

Fast det är ett arbete man kan vänta med tills lite senare…

Arbetssökande pågår:

Jag har i dagarna börjat kika runt på lite andra jobb, främst vikariat eller enstaka timmar här och där. För stunden söks allt möjligt, men man hoppas få prova på ett helt nytt yrke inom kort.

Jag kommer naturligtvis att fortsätta jobba som ordningsvakt, men det skadar inte att söka annat också.

Vi håller tummarna att det som eventuellt dyker upp blir det bästa tänkbara!

Man har en annan dygnsrytm idag, men vem vet hur det kommer att bli i framtiden!

Huruvida man är morgon- eller kvällsmänniska är svårt att säga. Man anpassar sig i stället efter hur förutsättningarna ser ut för stunden. Det brukar bli allra bäst då.

Nu rinner dock tiden iväg, så vi på Hundgården önskar er alla en riktigt trevlig torsdag!

« « « henrikolsson.eu – föreläsningar finns på facebook » » »

« « « Vad är downshifting för något? » » »

Skrivet av Henrik Olsson

2022 10 13 || 15:46

Lämna en kommentar: