Ett bra sätt att inleda…

1 kommentar

Ett bra sätt att inleda

Ett bra sätt att inleda en helt ny vecka är onekligen detta: Kebabpizza och Netflix!

Idag väckte Wilja mig nästan okristligt tidigt – redan vid 07.30. I den bästa av världar hade man gärna sovit ett tag till, men det fanns saker att göra.

Efter en ack så välbehövligt kopp med kaffe så var det dags att både dammsuga och torka golven. Det är helt otroligt hur snabbt det blir smutsigt inne när man har två hundar som springer in och ut hela dagarna.

Att det sen regnar gör knappast saken bättre.

Efter att golven återfick en ljuvlig glans var det dags att packa bilen med diverse skräp som skulle till återvinningscentralen Sandladan.

Först stannade man till vid Shell Arvidstorp för att låta bilen få en välbehövlig tvätt. Vanligtvis brukar jag tvätta den ganska ofta, men ett kladdigt väder gör att det känns ganska meningslöst.

Så dagens biltvätt gjorde inte helt oväntat stor skillnad.

Efter detta hamnade man på ICA Kvantum och inhandlade endast sånt som är att anses som högst onyttigt. Medan man var där så fick man ett SMS från polisen som meddelade mig om att mitt nya pass kunde hämtas.

Naturligtvis var man ivrig att kunna hämta ut det så snart som möjligt!

Ett förbrytaransikte av rang:

Foton för pass eller körkort är inte min direkta favorit, men detta blev ändå ganska bra. Om man bortser från att man ser ut att kunna hamna på FBI’s Most Wanted List…

FBI - Most Wanted

Allt som fattas är en tatuering på halsen… Vem vet, det är kanske något som kommer i framtiden. Eller inte.

Hur som haver, efter att man hämtat ut passet åkte man till återvinningscentralen. Efter att man på bästa sätt sorterat den mängd skräp som fanns i bilen åkte man helt ogenerat till Valencia’s Pizzeria.

Kort efteråt så var det dags att köra hemåt snabbast möjligt till väntande hundar. Utan tvekan var det ett bra sätt att inleda denna nya veckan på.

Efter att pizzakartongen var tom förflyttade man sig till soffan och fortsatte att kolla på film. Inte helt oväntat så råkade man somna, men vad gör väl det när man har en vilodag här hemma?

Vi på Hundgården hoppas att ni fått en riktigt härlig start på denna nya vecka!

««« Vem passar din hund om du reser bort? »»»

Skrivet av Henrik Olsson

2022 10 17 || 22:13

Publicerat i Baronen - In Real Life

1 svar to 'Ett bra sätt att inleda…'

Subscribe to comments with RSS

  1. nämen pizza och netflix, bästa kombon!

    Pauline

    2022 10 19 || 10:12

Lämna en kommentar: