Nu är vi online på riktigt igen!

Inga kommentarer

Nu är vi online på riktigt igen

Nu är vi online på riktigt igen! Redan igår eftermiddag fick man ett sms om att den nya routern kommit. Jag lyckades dock lägga band på mig själv och hämtade den inte förrän idag.

Nu är den på plats, och alla enheter har fått den nya och ovanligt krångliga koden.
Eller, ja, inte alla – TV’n i sovrummet väntar jag med tills senare i kväll.

Oavsett vilket: Nu är vi online på riktigt igen!

I övrigt kan jag glatt meddela att solen skiner även denna dag! Cykelturen in till stan var inledningsvis lite kylig på ett höstligt sätt, men helt plötsligt blev det sommar igen.

Att man var mer än varm vid hemkomsten behöver man knappast förklara. Som hundägare har man en helt egen välkomstkommitté som inväntar en, och denna dag var inte annorlunda.

Båda blir naturligtvis glada, även om Turbo är något mer behärskad. För Wiljas del rinner det dock över på alla tänkbara sätt, och hon vill inget hellre än kramas och pussas.

Träning och vovvegos!

Naturligtvis är det i viss mån fullt tillåtet att klättra på husse, speciellt när man inte har uniformen på sig. I nuläget har Wilja inte riktigt lärt sig skilja på situationer och husses kläder, men jag är viss om att det blir bra med tiden.

Jobba hemifrån!

Det kanske inte räknas som att jobba hemifrån om man klipper gräsmattan, men icke desto mindre är det ett jobb som behöver göras.

I vanlig ordning är det långt i från en uppskattad sysselsättning, men man får i alla fall ihop en hel del steg under tiden. Vanligtvis ca 6-7000 steg, och det är inget man kan fnysa åt.

Efter att arbetet blivit utfört på et tillfredsställande sätt så var det dags att kasta lite boll med vovvarna. Trots att man bara har två hundar med tre tennisbollar är båda bara intresserade av en enda.

Nämligen den man har i handen…

Arbetet här hemma var dock inte färdigt! Efter att gräsmattan var klippt behövde huset dammsugas – och jag spar det bästa till sist!

Fönsterputsningen. Det arbetet genomförs i morgon, eller i övermorgon.
Eventuellt nästa vecka. Eller månad.

Vanligtvis anser jag att skitiga fönster gett ett naturligt insynsskydd, men jag tror nog att det är dags att putsa fönstren här hemma. Käre värld, vad skitiga dessa är nu!

« « « henrikolsson.eu – föreläsningar finns på facebook » » »

« « « Vad är downshifting för något? » » »

Skrivet av Henrik Olsson

2022 08 31 || 19:09

Lämna en kommentar: