Detta är verkligen en härlig tid!

1 kommentar

Detta är verkligen en härlig tid

Detta är verkligen en härlig tid! Det är varken för varmt eller för kallt, men den nästan kristallklara höstluften manar en att tända kaminen.

Kanske inte för en längre stund, men bara tända den.

Det är kanske lite kyligt ute, men ändå väldigt behagligt. Inomhustemperaturen är precis lagom, men ändå kan man motivera att tända kaminen.

Möjligtvis för att driva bort det lite fuktiga, eller bara för att det är mysigt. Sprakandet, doften – ja, allt. Att sen kombinera det hela med en kopp nybryggt kaffe; ja, närmare än så kommer man knappast himmelriket.

Utan tvekan: Detta är verkligen en härlig tid!

Dagen som sådan har bjudit på ett fantastiskt trevlig väder med strålande solsken. Nu har man kanske inte direkt passat på att göra någon nytta utomhus, men däremot passade jag på att njuta av lite ledigt.

Det var kanske inte så välförtjänt den här gången, men jag tyckte ändå att det passade bra in i mitt schema. Man kan tycka att man borde varit mer aktiv en dag som denna, men vad säger att man alltid måste göra en massa saker?

Ok… kanske jag själv många gånger…

Kvällen börjar närma sig sitt slut, men det finns lite att göra för stunden. Bland annat ska vovvarna få komma ut på en liten kvällspromenad, och efter det har man lite pluggande att göra.

Förhoppningsvis kommer man att kunna avsluta kvällen någorlunda tidigt idag, för i morgon kommer man att ha betydligt mer att göra!

Teknikstrul begränsar!

I förrgår så valde min gamla router att ge upp helt och hållet, men den hade också ganska många år på nacken – så det var väl mer eller mindre väntat.

Igår ringde man till Tele2 och beställde en ny, och idag fick jag ett sms om att den kommit. Av den anledningen kommer man att trampa in till stan i morgon för att hämta ut detta efter längtade paket.

Under dessa dagar har jag fått använda mobilens uppkoppling på datorn, och även om det också är 4G så blir allt lite krångligare på olika sätt.

Men från och med i morgon är man återigen online på riktigt, och det kommer att vara uppskattat!

« « « henrikolsson.eu – föreläsningar finns på facebook » » »

« « « Vad är downshifting för något? » » »

Skrivet av Henrik Olsson

2022 08 30 || 21:31

Publicerat i Baronen - In Real Life

1 svar to 'Detta är verkligen en härlig tid!'

Subscribe to comments with RSS

  1. Ha en bra dag!
    Kram!

    skåningen

    2022 08 31 || 09:32

Lämna en kommentar: