Ibland är det bra att lyssna…

1 kommentar

Ibland är det bra att lyssna

Ibland är det bra att lyssna, speciellt om kroppen försöker förmedla något.

När jag vaknade upp i morse var jag extra trött, vilket delvis kan bero på gårdagens festligheter. Samtidigt har det blivit en hel del cyklande den sista veckan, och jag tror att kroppen önskar vila.

Av den anledningen har jag bestämt mig för att köra bil till jobbet i kväll. Man bär på en inneboende känsla av att det är precis vad kroppen försöker berätta.

Det verkar som att jag blivit bättre att lyssna på kroppen de senaste åren, och det är naturligtvis en väldigt positiv utveckling. Samtidigt är det ju ett behagligt problem att behöva kämpa med att bromsa träningen ibland.

Är Wilja bra på att lyssna?

Ja, när påsen med tuggben prasslar hör hon det direkt. Kommandot “kom” är det något helt annat med, men jag antar att även detta kommer att bli bättre med tiden.

Hon är ju trots allt bara 5 månader!

Den selektiva hörseln är ju ett vanligt förekommande problem, och med lite godis kan det mesta lösas.

Det viktigaste är i alla fall att hon trivs med livet på Hundgården! Resten kan vi ta sen! Bara det att Turbo och Wilja blivit så bra vänner är naturligtvis glädjande på alla tänkbara sätt!

Kaotiska kumpaner när det är som bäst!

Hennes skuttande och hoppande påminner så mycket om Fjants sätt att leka

Vilket underbart radarpar dessa två är!

Inför jobbet!

Ja, om några timmar börjar man jobba, så det börjar så sakta bli dags att göra sig i ordning. Återstoden av veckan är ganska fullspäckad med både arbete och annat, men nästa vecka är man ledig en hel del.

Då får man helt klart passa på att både vila ut och träna – med sund måttlighet!

Vi på Hundgården önskar er alla en riktigt trevlig onsdagskväll!

« « « henrikolsson.eu – föreläsningar finns på facebook » » »

« « « Vad är downshifting för något? » » »

Skrivet av Henrik Olsson

2022 08 24 || 19:51

1 svar to 'Ibland är det bra att lyssna…'

Subscribe to comments with RSS

  1. Så fint de lekar, det finns få saker som är så rogivande som att titta på djur som leker, Turbo visste vad han ville och väntade in rätt kompis då han ratade den hunden du hade hemma tidigare.
    Ja, det är viktigt att lyssna på kroppen, hade jag varit smart och gjort det under livet, skulle jag sluppit mycket av min värk nu.
    Önskar er en fin dag!

    Marianne

    2022 08 25 || 10:28

Lämna en kommentar: