Man var något oförberedd…

2 kommentarer

Man var något oförberedd

Man var något oförberedd på dagens någorlunda värmebölja, men vi lär överleva. Jag får nog erkänna att man kanske inte följt väderleksprognosen med något större intresse de sista dagarna.

Trots att det varit uppemot 29° så har det åtminstone fläktat.

Av bilden att döma så är Turbo förhållandevis oberörd av värmen.

Tacksamt nog är regn att vänta lite senare idag, men den utlovade mängden verkar minska för varje timme som går. Man hoppas dock på att det faller tillräckligt med regn för att sänka temperaturen utomhus.

Jag antar att man får se när och hur mycket regn som kommer.

Vi är inte hemsökta!

Nej, gårdagens inlägg handlade inte om några paranormala aktiviteter här hemma. Det som varit uppenbart för alla (hoppas jag) är att det naturligtvis är Wilja som ligger bakom alla suspekta händelser.

I skrivande stund så passade hon på att dra ner en handduk som omsorgsfullt låg över min kontorsstol. När väl denna helt hamnat på golvet tittade hon på mig och lämnade sen kontoret.

Gissa vem som fick plocka upp handduken?

Hon är onekligen inne i en väldigt spännande period nu, och man försöker ha tålamod med henne. Dock är det inte helt enkelt när hon envisas med att väcka mig lite för tidigt på morgonen.

I alla fall enligt mitt tycke. Här råkar man inte direkt få någon välbehövlig sovmorgon i onödan…

I kväll är det dags för jobb!

Ja, mina tre lediga dagar är till ända, och man börjar nu ladda upp inför veckans första arbetspass! Tacksamt nog börjar det bli lite “svalare” ute nu, men man kan ändå börja förbereda sig på en svettig kväll.

Skyddsvästen må vara värdefull på många sätt, men i kombination med värme blir det ganska svettigt. Vanligtvis brukade jag inte använda västen på hotellet, men efter en händelse för ett par veckor sedan så bestämde jag mig för att alltid använda den.

Bättre att komma hem svettig, än inte alls.

Vi på Hundgården önskar er alla en riktigt trevlig torsdagskväll!

« « « henrikolsson.eu – föreläsningar finns på facebook » » »

« « « Vad är downshifting för något? » » »

Skrivet av Henrik Olsson

2022 08 04 || 18:04

2 svar to 'Man var något oförberedd…'

Subscribe to comments with RSS

  1. Ja, samma här, helt oförberedd. Det var min vän som berättade att vi inte skulle hitta på något speciellt pga. värmen för våra småttingars skull. Hoppas ni fick ert utlovade regn, om inte annat likt oss, fått det idag istället ☺️

    Carolina

    2022 08 05 || 06:46

  2. Klokt val med västen, men förstår att det blir svettigt, jag har ju ridit med väst i många år och vet hur klibbigt det är på sommaren.

    Marianne

    2022 08 05 || 11:20

Lämna en kommentar: