Paranormala aktiviteter på Hundgården!

4 kommentarer

Paranormala aktiviteter på Hundgården!

Den senaste tiden har man noterat paranormala aktiviteter på Hundgården. Det har handlar om suspekta ljud, skor som försvunnit, saker som fallit i golvet mm.

Det vanligaste är att skor plötsligt flyttar på sig, men även större saker som en trähink fylld med tändved. Den stod stabilt på en hylla några decimeter ovanför golvet.

Någon tillförlitlig förklaring till hur den föll i golvet finns inte.

Vidare finns rapporter om hur en nybäddad säng plötsligt ser obäddad ut. Hur hundfiltar återfinns utspridda på golvet, eller hur arbetskläder ramlar ner från stolen. Osv, osv…

Det råder inget större tvivel om att vi på Hundgården har blivit hemsökta av något. Frågan man ställer sig nu är vad som invaderat ens annars så trygga boende.

Hur gör man för att ytterligare inte reta upp den närvaro som uppenbarligen tagit sin tillflykt här?

Trots alla suspekta händelser upplever man i nuläget ingen större oro. Man är dock förhållandevis intresserad av att få reda på vad som plötsligt orsakar denna oreda i mitt hem.

Under årens lopp har liknande saker hänt tidigare under vissa perioder. Dörrar öppnas, eller att man hör ett märkligt skrapande på golvet.

Ja, det är några av de paranormala aktiviteter man kan uppleva här hemma på Hundgården.

För att inte tala om hur hål plötsligt dyker upp i gräsmattan.

Paranormala aktiviteter på Hundgården!

Behöver man en exorcist?

Det förefaller uppenbart att någon, eller något, önskar förtälja något. Men vad kan det vara? Har man på äldre dar blivit mer mottaglig för en andlig verklighet, eller finns det en annan förklaring?

Skulle det kunna vara som så att lilla söta Wilja varit upphovsman till alla dessa händelser? Eller behöver jag börja leta i telefonkatalogen efter en exorcist, försäljare av vigvatten eller liknande?

Ja, det återstår att se hur man ska hantera denna situation, men jag bär på en känsla av att detta kommer att lösa sig av sig självt. Alternativt får man bege sig ut på spökjakt på Hundgården!

« « « henrikolsson.eu – föreläsningar finns på facebook » » »

« « « Vad är downshifting för något? » » »

Skrivet av Henrik Olsson

2022 08 03 || 16:16

4 svar to 'Paranormala aktiviteter på Hundgården!'

Subscribe to comments with RSS

 1. Jag tror som du, att det kommer att lösa sej själv så småningom 😉

  Marianne

  2022 08 03 || 19:26

 2. Du… Jag tror att det är Wilja som är skyldig till detta!
  Kram!

  skåningen

  2022 08 04 || 13:00

 3. vad spännande :O

  Pauline

  2022 08 04 || 15:35

 4. Vad häftigt ändå. Skönt att du inte upplever det som en hotfull energi. Om man tror på paranormala aktiviteter finns det nog en hel del man är med om som man alltid söker efter den logiska anledningen 😅

  Carolina

  2022 08 07 || 05:59

Lämna en kommentar: