Tisdagsaktiviteter på Hundgården

Inga kommentarer

Tisdagsaktiviteter på Hundgården

Tisdagsaktiviteter på Hundgården! Denna dag började ovanligt tidigt för min del. Man vaknade till redan vid 05.30, och kunde tydligen inte somna om.

I ett sånt läge är det bara kaffe som kan skänka både tröst och energi. Strax efteråt började man bära undan lite stolpar och trall som låg kvar i ena hundgården.

Av någon väldigt märklig anledning.

Denna aktivitet skapade mersmak, och ett par timmar senare trampade man in till stan. Utan att man hade något direkt ärende, men kroppen behövde röra på sig.

Väl hemma från denna aktivitet så började man sladda gårdsplanen igen. Egentligen fanns det kanske inget behov för detta, men det skadar inte att hålla det snyggt omkring sig.

Medan man stökade runt här hemma arbetade även tvättmaskinen efter bästa förmåga. Senare i kväll kommer man således att kunna lägga sig i en nybäddad säng. Utan hundhår.

Även om det troligtvis inte lär dröja länge innan hundarna återställt oredan…

Senare under eftermiddagen började ett efterlängtat regn falla ack så stilla, men oupphörligt. Tacksamt nog var man redan färdig utomhus, och kunde fortsätta städa inomhus.

Regn har dock inte varit något hinder för vovvarnas lek. Både Turbo och Wilja har röjt både länge och väl på tomten, och jag hoppas att den lilla kommer att sova extra gott i natt.

Ja, det var några tisdagsaktiviteter på Hundgården.

Om en stund är det dags för en promenad genom skogen, och det lär bli en blöt sådan…

Medan man satt i godan ro framför datorn hörde man suspekta ljud från sovrummet. Det visade sig att jag inte stängt dörren dit, och oredan var återigen rådande.

Turbo hade bara gått in dit för att sova lite, men det var tydligen inte ok enligt Wilja – som var redo att röja runt ordentligt.

Hon har haft förvånansvärt mycket energi idag, trots att hennes dag varit aktiv. Det positiva i detta lär i alla fall vara att hon kommer att sova riktigt gott när det är läggdags.

Eller… jag hoppas i alla fall på det.

Fler bilder och klipp från vovvarnas vardag hittas enklast på Facebook!

Vi på Hundgården önskar nu er alla en riktigt god kväll!

Skrivet av Henrik Olsson

2022 08 02 || 22:31

Lämna en kommentar: