Vad finns det att klaga på?

2 kommentarer

Vad finns det att klaga på

Ja, vad finns det att klaga på idag? Man gick och la sig vid halv fyra i morse och sov ca 5 timmar innan man vaknade till. Man passade på att rasta Wilja innan man kröp ner i sängen igen.

Nästa gång man vaknade till vad vid lunchtid, och för ovanlighetens skull kände man sig utvilad.

Med ett överflöd av energi och livsglädje så åtog jag mig uppgiften att klippa gräsmattan här hemma.

Någon direkt hjälp från Turbo och Wilja kunde man inte räkna med, men så länge de håller behörigt avstånd till gräsklipparen är väl allt ok!

Vädret har onekligen varit helt underbart idag, och jag tog faktiskt tillfället i akt att tillbringa lite tid i solen. Mest för att försöka förhindra årets kommande bonnabränna…

Det blev dock inte mer än kanske 10-15 minuter i solen, men det fick räcka! Man hade trots att även andra uppdrag att utföra denna dag, men det kommer garanterat fler dagar där man kan lata sig i solen!

Då man fått sova ordentligt i kombination med att nacken nästan är helt bra igen, så ställer man sig naturligtvis frågan: Vad finns det att klaga på?

Ja, inte mycket!

Jag passade på att klämma in ett kortare styrketräningspass, och nacken verkade inte protestera nämnvärt – vilket bådar gott inför morgondagens träning. Och även kvällens!

Eftersom att man har enormt mycket energi i kroppen idag, så passar det utomordentligt bra att ta cykeln till jobbet. Den klarblå himlen har ersatts av moln, men det är nästan att föredra om man ska cykla.

De senaste veckorna har ju träningen minst sagt varit haltande.

Jag kan ärligt säga att det börjar krypa något i kroppen! Man vill bara susa fram längs vägarna på cykeln, eller ta rejält långa promenader tillsammans med Turbo (och Wilja längre fram).

« « « henrikolsson.eu – föreläsningar finns på facebook » » »

« « « Vad är downshifting för något? » » »

Skrivet av Henrik Olsson

2022 06 11 || 18:58

2 svar to 'Vad finns det att klaga på?'

Subscribe to comments with RSS

  1. Låter underbart! Skönt med fint väder, få sova ut och få en fixad gräsmatta 👍🏻😊

    Carolina

    2022 06 12 || 07:17

  2. Du ser ju ut att må skönt. Fin bild på dina fyrfota vänner.

    Annika

    2022 06 12 || 09:07

Lämna en kommentar: