När latmasken planerar…

1 kommentar

När latmasken planerar aktiviteter på en ledig dag, kan man räkna med att dagen över lag blir förhållandevis lugn. Helt ledig blev man dock inte!

Efter det obligatoriska morgonkaffet var det dags att rulla iväg för att börja kantklippa vägen.

När latmasken planerar

Idag var man kanske inte den mest effektiva arbetaren, och man kantklippte bara en sträcka på ca 100 meter. Men allt som blir gjort är ju bättre än inget…

Arbetet kommer troligtvis att ske i korta etapper, till skillnad från allt på en och samma gång. Att klippa hela vägen tar ca 6 timmar, och det är en ganska lång tid att gå med en trimmer. Jag kan säga att det känns ordentligt i ryggen efteråt!

Vad är väl en ledig dag?

Efter att man fått gjort lite arbete utomhus var det dags att återigen ta sig an lite mer husliga sysslor. Utöver att man dammsög och torkade golven så fick jag även tvätta den lilla heltäckningsmattan i hallen.

Igen…

Wilja har ju råkat lätta på trycket där vid ett par tillfällen dessa veckor, och även om man tvättat den ganska nyligen ville jag verkligen göra det igen. Jag kanske inbillar mig, men doften av valpkiss verkar inte riktigt vilja släppa taget om mattan. Förhoppningsvis blir det lite bättre efter dagens tvätt, som avslutades med att spraya lite ättika på mattan.

Förvisso ska heltäckningsmattan rivas ut någon gång och ersättas av något mer praktiskt, men det dröjer nog ett tag innan det projektet kommer i gång. Det finns trots allt annat här hemma som måste prioriteras högre.

För stunden vankas en liten kvällspromenad med vovvarna, och sen tror jag faktiskt att det blir lite Netflix på sofflocket innan man avslutar dagen helt!

Vi på Hundgården önskar er alla en riktigt härlig start på den nya veckan!

« « « henrikolsson.eu – föreläsningar finns på facebook » » »

« « « Vad är downshifting för något? » » »

Skrivet av Henrik Olsson

2022 06 12 || 22:53

Publicerat i Baronen - In Real Life

1 svar to 'När latmasken planerar…'

Subscribe to comments with RSS

  1. Bra att du delar upp jobbet i lagom tid.
    Ha en bra måndag!
    Kram!

    skåningen

    2022 06 13 || 09:18

Lämna en kommentar: