Träningen har ju uteblivit något…

3 kommentarer

Träningen har ju uteblivit något

Träningen har ju uteblivit något de senaste veckorna, men det var ju ganska väntat. Idag kunde man dock återigen hoppa upp på cykelsadeln och trampa in till stan.

Om allt går som planerat kommer jag att försöka cykla till jobbet under fredagen och lördagen. Inför kvällens pass blir det dock bil då jag ska hämta en kollega på vägen.

Hon hade kanske kunnat sitta på pakethållaren, men det känns smidigast att ta bilen.

Förhoppningen är i alla fall att träningen återigen kommer att ta fart. De senaste tre veckorna har varit de mest inaktiva på över 1 års tid.

Kan jag bara komma igång med cyklingen igen så är jag nöjd. Fortsättningsvis kommer dock promenaderna mestadels att anpassas efter Wilja, men någon långpromenad med Turbo lär det bli i alla fall.

Jag hade också planerat för ett styrketräningspass under eftermiddagen, men efter att man fått nackspärr så hoppade man över det. Kanske lika bra då man är något begränsad i sina rörelser.

Det är förvisso inte första gången träningen uteblivit något, så det är kanske fel att lägga hela skulden på lilla Wilja…

Premiärtur för Wilja:

Idag satte man fast transportburen tillfälligt och bjöd Wilja på en premiärtur som bestod av några försiktiga varv på gårdsplanen. Hon satt visserligen still under hela tiden, men undrade nog mest vad jag höll på med.

Det kommer att bli fler korta turer innan man kan bege sig ut på en längre tur. Nackdelen är ju att underlaget är lite ojämnt, så det kanske kommer ta lite tid innan hon vänjer sig.

Troligtvis lär det dröja innan man vågar cykla hela vägen till stan med henne! Lagom till den dagen har hon nog blivit för stor för denna kärran…

I kväll är det dags för 7 arbetsdagen i rad, och sen återstår bara fredag och lördag så får man lite ledigt. Ända tills tisdag kväll.

Då hoppar man i uniformen ännu en gång!

Det känns riktigt bra att arbetspassen börjar hopa sig något nu, och man hoppas innerligt att sommaren kommer att bestå av mycket mer jobb. Man har verkligen mycket att ta igen!

« « « henrikolsson.eu – föreläsningar finns på facebook » » »

« « « Vad är downshifting för något? » » »

Skrivet av Henrik Olsson

2022 06 09 || 17:09

3 svar to 'Träningen har ju uteblivit något…'

Subscribe to comments with RSS

 1. Jag ser att Wilja har börjat träna för att följa med dig! 🙂
  Ha en bra kväll!
  Kram!

  skåningen

  2022 06 09 || 17:39

 2. Smidigt med en sådan vagn om ni behöver cykla iväg. Bra att hon vänjer sig på gården 😊 så fin hon är!

  Carolina

  2022 06 09 || 17:55

 3. Så söt Wilja är i vagnen.

  Annika

  2022 06 12 || 09:11

Lämna en kommentar: