Skönhetssömn för husse…

2 kommentarer

Skönhetssömn för husse

Efter lång tid blev det äntligen lite skönhetssömn för husse. Wilja har väckt mig några gånger under natten, men man känner sig i alla fall någorlunda utvilad.

Tänk om man kunna somna lika lätt som lilla Wilja…

Förlorad sömn är svårt att ta igen, men några extra timmar här och där gör stor skillnad.

Dagens arbetspass blir lite längre än vanligt, från 15.30 till ca 02.00, men det lär bli väldigt trevligt! Det är studentbal för ca 500 personer, och solen skiner från en klarblå himmel. Kan man tänka sig en bättre förutsättning för eleverna?

Man lär utan tvekan känna sig både trött och nöjd när man kommer hem i natt, och efter några timmars sömn är det dags att göra sig i ordning för jobbet igen.

Under måndag till onsdag kommer man att återse studenterna under några timmar på Falkenbergs Gymnasieskola. Från torsdag till lördag är man tillbaka på Falkenbergs Strandbad som vanligt.

Det blir som sagt många timmars arbete under dessa dagar, men det ska bli riktigt trevligt!

Träning:

Något cyklande lär det inte bli dessa dagar, men man hoppas på att hinna ta igen det under kommande veckor i stället. Ibland behöver man ju fokusera lite extra på bekvämlighet, så bilen kommer att användas flitigt dessa dagar.

Nu börjar det så smått bli dags att göra sig i ordning för dagens arbetspass, med några saker återstår här hemma. Bland annat ska Wilja ut på en liten kortare promenad, och det finns lite läsning som behöver göras.

Det blir lite tajt om tid, men jag ska förhoppningsvis hinna med allt som behöver göras! Nu när det äntligen blivit lite extra skönhetssömn för husse känner man sig laddad inför dagens uppgifter!

Vi på den soldränkta Hundgården önskar er alla en riktigt trevlig avslutning på denna vecka!

« « « henrikolsson.eu – föreläsningar finns på facebook » » »

« « « Vad är downshifting för något? » » »

Skrivet av Henrik Olsson

2022 06 05 || 14:05

Publicerat i Baronen - In Real Life

2 svar to 'Skönhetssömn för husse…'

Subscribe to comments with RSS

 1. Så fin bild på Wilja, hoppas att det kommer att bli trevliga möten med studenterna under dina pass.

  Annika

  2022 06 06 || 15:17

 2. Passar “mat-tanten” Wilja?
  Kram!

  skåningen

  2022 06 07 || 11:45

Lämna en kommentar: