Wilja blir bortskämd…

3 kommentarer

Wilja blir bortskämd

Wilja blir bortskämd med godsaker – men det är väl knappast så konstigt. För hennes del finns det en hel värld med godsaker att upptäcka.

Idag var det dags för hennes första egna köttben, något som mottogs med stor tacksamhet.

Nothing says ‘I love you’ more than a really big bone!

Efter att hon smaskat i sig detta var det dags för lite socialträning. Ett par som bor längre bort i byn kom förbi på fika, och dessa hade med sig sin hund. Först fick Wilja hälsa på henne, och efter en stund fick även Turbo komma ut.

För ovanlighetens skull blev det inga bilder eller filmklipp på deras lek, men det var uppenbart att vänskap uppstod mellan vovvarna.

Husse är trött

Ja, husse förbli berövad på sin välbehövliga skönhetssömn. Sen Wilja kom har det i snitt blivit 4-5 timmars sömn/natt, och en bra natt ger kanske 6 timmar…

När jag kom hem i natt hade Wilja sovit större delen av kvällen och var minst sagt fulladdad, något jag fick erfara under ett par timmar. När man slutligen somnat så höll hon sig lugn i kanske 4 timmar. Sen väcktes man av att hon försökte mörda min ihoprullade sovrumsmatta…

Lyckligtvis är hon söt, så jag behåller henne ändå.

Jag hoppas dock att denna perioden snart är över, för man känner sig mer och mer som en zombie. Man är ju verkligen i behov av sin skönhetssömn!

Hur går det med träningen?

Ja, den biten har minst sagt fallit mellan stolarna något – av samma anledning som sömnen. De senaste två veckorna har rent träningsmässigt varit de sämsta på över 1 år, men man ser som sagt fram emot bättre tider!

Tror dock inte att det kommer att bli så mycket träningen den kommande veckan. Det är många arbetspass som ska avklaras kommande 8 dagar, och eftersom man är trött i kroppen är det nog klokt att låta den vila!

Samtidigt är det jättekul att det finns mycket att göra nu, så jag får samla energi för detta istället – och se till så att Wilja blir ordentligt bortskämd!

« « « henrikolsson.eu – föreläsningar finns på facebook » » »

« « « Vad är downshifting för något? » » »

Skrivet av Henrik Olsson

2022 06 04 || 17:39

3 svar to 'Wilja blir bortskämd…'

Subscribe to comments with RSS

 1. Wilja är så söt!!!
  Sv..Men vist var det ett bra tips?
  Kram!

  skåningen

  2022 06 04 || 20:11

 2. Självklart så måste man skämma bort sin hund då och då med det lilla extra.

  Annika

  2022 06 06 || 15:20

 3. Klart hon ska vänja sej att bli bortskämd.
  Du kanske ska försöka göra som småbarnsföräldrar, passa på att sova middag när barnet, i ditt fall valpen, sover middag 😉

  Marianne

  2022 06 06 || 19:23

Lämna en kommentar: