Wilja har blivit 11 veckor!

1 kommentar

Wilja har blivit 11 veckor

Wilja har blivit 11 veckor! Tiden går onekligen fort här hemma på Hundgården, och det var hög tid för en tripp in till stan.

Första anhalten blev naturligtvis Falkenbergs Strandbad där hon fick hälsa på några kollegor. Inte helt oväntat drog hon till sig väldigt mycket uppmärksamhet från både personal och gäster…

Efter att hon charmat folk där så var det dags att göra ett besök på Arken Zoo. Jag började med att väga henne, och vågen förtäljde att hon nu nått vikten på 10.3 kg. Därefter fick hon möjlighet att själv välja ut ett ben från någon av lådorna.

Det ser ut som att hon drabbats av beslutsångest, men hon försökte nog bara klura ut vilket ben som var dyrast…

Hon valde dock inte ut något extra ben åt Turbo, så husse plockade med sig en påse märgben. Man kan ju inte låta honom vara utan godsaker…

Gårdagen försvann ganska snabbt då man sov länge och jobbade under eftermiddagen. Framåt kvällen samlade jag dock på mig tillräckligt med energi för kunna klippa gräsmattan, och vovvarna lekte under tiden.

Turbo och Wilja

Det är en fröjd och se att Turbo blir allt mer bekväm med den lilla pirayan. På något sätt har han nog förstått att hon inte kommer att försvinna, och han försöker nog bara göra det bästa av situationen.

Något han uppenbarligen lyckats väl med!

Wilja har blivit 11 veckor

Wilja har blivit 11 veckor, och har börjat hitta på nya bus här hemma. Som att ständigt försöka hälla ut vattenskålen, något som fick husse att flytta ut den.

Resultatet blev dock inte som önskat, och inte ens stenar förhindrar hennes framfart. Av den anledningen kommer man att bli tvungen att fixa en rejäl hållare till vattenskålen.

Man kan ju inte tillåta att det slösas på sånt sätt med dricksvattnet… men bättre ute än inne.

« « « henrikolsson.eu – föreläsningar finns på facebook » » »

« « « Vad är downshifting för något? » » »

Skrivet av Henrik Olsson

2022 06 07 || 13:33

1 svar to 'Wilja har blivit 11 veckor!'

Subscribe to comments with RSS

  1. Oh så underbar Wilja är Men Turbo har vunnit mitt hjärta!
    Lägg en stor tvättad sten i vattenkärlet!
    Kram!

    skåningen

    2022 06 08 || 22:52

Lämna en kommentar: