Att gå in på Cykelmagneten…

2 kommentarer

Att gå in på Cykelmagneten...

Att gå in på Cykelmagneten i Falkenberg är lite som att titta på schäfervalpar. Helst av allt önskar man kunna ta med sig allt man ser…

I detta fall är det dock undantaget barn-, dam- och elcyklar.

I övrigt hade jag mer än gärna gjort plats för alla cyklar. Eller, låt oss i alla fall låtsas att det är så.

Mitt besök på Cykelmagneten idag ledde dock inte fram till något inköp då de inte hade några självläkande slangar i lager.

Däremot kommer jag förmodligen inom kort att köpa två nya däck, då mina nuvarande är ganska slitna. Däcken som nu finns på inköpslistan ska dessutom vara förstärkta, och därmed är risken för punktering betydligt mindre.

Även om gårdagens lagande av punkteringen inte var särskilt besvärande, så önskar man ju helst slippa sådana besvär i framtiden. I alla fall i möjligaste mån!

När man gick där bland raderna av nya cyklar föddes dock en litet begär att ersätta min gamla trotjänare – men av olika anledningar får jag nog avvakta något med ett sådant inköp.

Dem gamla cykeln har trots allt många mil kvar att rulla, men att gå in på Cykelmagneten väcker ändå en del tankar.

I övrigt:

Den här dagen har verkligen bara försvunnit på ett ovanligt sätt, och om man anser mig vara snurrig så skulle man se mig nu.

För tillfället verkar jag inte alls kunna sortera mina tankar, och det känns som att man står inför många avgörande beslut som rör framtiden.

Lyckligtvis har jag min trogna träningskompis Turbo vid min sida. Våra promenader hjälper verkligen till att skingra de mörkaste av moln.

Nu börjar det dock bli dags att avsluta dagen och försöka sova några timmar. I morgon väntar ännu en dag fylld av aktiviteter och “måsten”.

Vi på Hundgården önskar er alla en riktigt god natt!

« « « henrikolsson.eu – föreläsningar finns på facebook » » »

Skrivet av Henrik Olsson

2022 03 07 || 23:29

2 svar to 'Att gå in på Cykelmagneten…'

Subscribe to comments with RSS

  1. tror jag skulle uppskatta valpar mer 😉

    Pauline Hurtig

    2022 03 08 || 19:50

  2. Kan tro att det inspirerar till att köpa ny cykel när man går in i en sån butik. 😉 Men hoppas du iaf slipper punktering med de nya däcken sen. 🙂

    Johanna Utterberg

    2022 03 10 || 08:37

Lämna en kommentar: