Hur långt är jag beredd att gå?

Inga kommentarer

Hur långt är jag beredd att gå?

Ja, det är helt klart en befogad fråga. Hur långt är jag beredd att gå? Av en händelse valde jag att kolla upp på RunKeeper när jag sist gick längre än 10 km under en promenad.

Det var inte direkt nyligen, utan faktiskt över 2 år sedan.

Närmare bestämt den 25 november 2019.

Av någon anledning har “kortare” promenader på 6-7 km blivit en alltför invand rutin. Det verkar dessutom som att den är omöjligt att bryta sig loss från…

Samtidigt är det kanske inte ett större problem, men man minns den gamla goda tiden när en “kort” vovvepromenad var 10 km…

Igår kväll var man extremt sugen på att försöka sig på en 10 km lång runda, men mina skor verkar inte lämpliga för uppgiften. Av någon anledning har jag drabbats av skoskav, och behöver nog införskaffa nya skor.

Trots att dessa enbart är drygt 1 år gamla.

Dock visar det på något posivit; jag sliter ut mina skor snabbare än tidigare. Vilket också innebär att man rör på sig mer!

Hur går det med träningen?

Jag valde ju att trappa upp träningen på olika sätt och ändra kosten för drygt en vecka sedan. På något sätt tycker jag mig redan kunna se resultat.

Inga större förändringar, men varje positivt resultat är välkommet. Dessvärre har det inte blivit så mycket cykling, men det kommer att bli bättre tillfällen för det i framtiden.

Träning är ju något som ger resultat över tid, och för det behövs verkligen tålamod – och envishet.

Den här perioden kommer att löpa ända till och med den 1 maj. När man den dagen ställer sig på vågen mm får man se hur väl man lyckats med kost och träning.

Oavsett om jag nått målet eller inte kommer träningen att fortsätta som planerat. Så hur långt är jag beredd att gå? Nu syftar jag inte enbart på långa promenader, utan träningen överlag.

Svaret på den frågan hoppas jag blir: Längre än jag någonsin tidigare gått!

Cycling, Exercise, Health, Environment, Economy, Downshifting, 2022-01-24

Skrivet av Henrik Olsson

2022 02 18 || 18:18

Lämna en kommentar: