Att planera byggprojekt är inte alltid enkelt!

5 kommentarer

Storage, Work, Plans, Tired, January 2022

Är det ens lönt att planera dagarna med byggprojekt och annat?

Mina planer för gårdagen gick inte riktigt som planerat. Efter 1,5 timmes sömn under natten så var man verkligen allt annat än en flitig arbetare.

I röran ovan ser man i alla fall platsen för kommande byggprojekt, och även en del av skräpet.

När det väl ljusnat ute hade det också börjat regna och blåsa, och därmed dog arbetsviljan ganska omgående. Man kan tycka att man borde vara betydligt mer engagerad i arbetet, men verkligheten är ibland annan.

Icke desto mindre kommer mitt byggprojekt att genomföras i tid, men för stunden kanske man får lägga energin någon annanstans!

När John Blund sviker:

Det verkar som att min relation med John Blund hänger på en skör tråd i nuläget. Av någon anledning blir det knas med sömnen natt efter natt, och jag kan inte riktigt förstå varför.

Förhoppningsvis är detta något som går över av sig själv.

Igår kväll gick man och la sig 18.00 och somnade ganska omgående – bara för att vakna 22.30.
Pigg som en mört.

Efter en oplanerad långpromenad med Turbo låg man sen vaken till ca 05.00, och vid 10.30 slog man upp ögonen.

Vilket man ångrar, för man insåg då att det både blåste rejält, och regnade. Jag har tidigare haft problem med sömnen under många år, jag tror inte att det någonsin varit så här konstigt…

Man tränar ändå:

När väl regnet upphört hoppade man upp på cykeln och trampade in till stan, mest för att ta del av cyklingens alla fördelar.

Vindbyarna nådde drygt 20 m/s, så man fick verkligen kämpa in till stan. På hemvägen hade man dock en väldigt behaglig medvind och livet kändes lättare. Att man dessutom hade med sig godsaker i ryggsäcken kan man bara se som en fördel.

Jag hade egentligen inget ärende in till stan, men vill i möjligaste mån trötta ut kroppen så att man kanske kan somna i skaplig tid i kväll.

I helgen blir det arbete i vanlig ordning, men väderleksrapporten får mig och tro att man kanske skulle ta bilen för att slippa eventuellt regn.

Inget är dock bestämt just nu, utan man får se vad prognosen säger i morgon eftermiddag.

Vågar man göra planer för dagen?

Helt ärligt så vet jag inte! Vädret kan inte direkt ses som en motivator, men ska i alla fall försöka gå ut och fixa lite i förrådet idag.

Annars håller man sig helst inomhus, och får försöka lägga tid och fokus på studier och övrig läsning. Dessutom får man inte glömma att huset behöver städas igen.

Turbo fäller, och han fäller överallt. Precis överallt!

Byggprojekt, Förråd

Jag vill avslutningsvis tipsa dig om min nya hemsida: www.downshifting.se!

Skrivet av Henrik Olsson

2022 01 27 || 14:15

5 svar to 'Att planera byggprojekt är inte alltid enkelt!'

Subscribe to comments with RSS

 1. Vädret bestämmer man inte över ,och tur är det .Man får ta det som det kommer !
  Kram!

  skåningen

  2022 01 27 || 18:34

 2. Får man inte sova har man ingen ork, Trist när man känner att man har massvis att göra. Tråkigt att sömnen inte vill infinna sig. Hoppas du får sova bättre i natt.

  Sussi

  2022 01 27 || 19:38

 3. Ibland måste man få unna sig vila. Särskilt när du inte får sova ordentligt. Hoppas att det blir bättre med sömnen. Trevlig Helg.

  Annika

  2022 01 28 || 09:33

 4. Ha en bra dag!
  Kram!

  skåningen

  2022 01 28 || 09:50

 5. Dina oregelbundna arbetstider kan vara en bidragande orsak till sömnproblemen, själv är jag anti-piller, men det finns ju meditation, bra avslappningsövningar och/eller soft musik som kanske kan hjälpa?
  Ha en fin fortsättning på fredagen!

  Marianne

  2022 01 28 || 11:23

Lämna en kommentar: