1 december 2013

11 kommentarer

IMG_6196 kopiera

Medan ett större antal ljus antänts i mitt vardagsrum, utan att ett enda av dessa blivit dedikerad första advent, sitter jag nu med en rykande varm kopp kaffe och försöker få kroppen att vakna på bästa sätt!

Inom räckhåll återfinns mina tre hundar slumrandes:

Bagheera i Fjants sönderbitna fåtölj och Fjant i sin backup-fåtölj han har i händelse av att hans riktiga är upptagen. Debbie å sin sidan fattade snabbt beslutet om att ta  soffans tre platser i besittning.

Kanske inte så konstigt att hon behöver den där extra platsen, för hur ska hon och hennes ego annars få plats?

Jag tillåter att mina tankar vandrar iväg på något luddiga vägar denna morgon, medan jag dricker mitt kaffe samtidigt som jag avnjuter den tystnad som bara kan råda mitt i skogen.

Jag kan inte låta bli att känna mig som den där tomten som alltid är vaken, när jag tittar ut genom fönstret och in i ett totalt mörker…

Skrivet av Henrik Olsson

2013 12 01 || 07:37

11 svar to '1 december 2013'

Subscribe to comments with RSS

  1. Va mysigt & tryggt med dessa vackra fyrbenta goshundar
    Ha en fin 1;a advent
    Kram

    maria

    2013 12 01 || 15:24

Lämna en kommentar:

Anti-Spam Quiz: