Tankar under vargtimmen…

14 kommentarer

Det är aldrig för sent att bättra sig, och därför tänker jag vänta lite till…

Min ursprungliga plan att unna mig lite extra sovmorgon grusades när jag slog upp mina underbart blå och insåg att klockan inte ens blivit 03.30.

I rask takt hoppade jag i mina kläder och rörde mig bestämt mot ytterdörren, något som fick vovvarna och tro att en längre morgonpromenad vankades, men deras besvikelse blev total när jag inte gick längre än till förrådet för att hämta den ved som skulle värma en frusen arbetare i ottan.

Jag hävdar bestämt att även hundar behöver sovmorgon ibland, och börjar återigen fundera på att förlägga träningen på eftermiddagen i stället för tidigt på morgonen – trots att jag misslyckats med sådana försök tidigare…

Jag är alltså en högaktiv morgonmänniska, och en ganska lat kvällsmänniska.

Jag önskar er alla en trevlig måndag!

Skrivet av Henrik Olsson

2012 09 24 || 05:00

14 svar to 'Tankar under vargtimmen…'

Subscribe to comments with RSS

 1. då önskar vi lycka till =)
  är lite likadan får helst saker gjort tidigt på dagen
  för sen tappar ja lite fart 😛 hehe

  sussi

  2012 09 24 || 13:28

 2. O jag är både kvälls och morgonmänniska, har aldrig fattat det där hur det går ihop.

  Nett

  2012 09 24 || 14:21

 3. sv. ja stort Grattis till henne ! 🙂

  M A T I L D A

  2012 09 24 || 14:59

 4. det skadar ju aldrig att prova att ändra det 🙂

  linnea

  2012 09 24 || 17:26

Lämna en kommentar:

Anti-Spam Quiz: