Cykelkärra för hund…

21 kommentarer

En av mina bästa investeringar är denna cykelkärra för 1-2 hundar som jag lät bygga för ett antal år sedan, och sen dess har den flitigt använts på olika sätt, och idag var det tid att köra in den till jobbet och göra en sista modifiering på den för att återigen kunna använda den som cykelkärra.

I våras var jag ju tvungen att kapa av dragstången till cykeln för att den då skulle användas under Den Stora Vandringen – men nu när det projektet är genomfört ökar återigen behovet av en rejäl cykelkärra.

En av orsakerna till detta är att jag starkt överväger att göra mig av med min bil – och därmed tvinga mig själv att välja det hälsosamma och miljövänliga alternativet när det kommer till transport:

Cykel!

Om det sen blir så eller inte… ja, det återstår att se…

Skrivet av Henrik Olsson

2012 09 23 || 18:00

21 svar to 'Cykelkärra för hund…'

Subscribe to comments with RSS

  1. Haha lol xD

    Sv: Ja, ibland är det faktiskt det! Om man är frisk.. och glad >_<

    ☛Vella☚

    2012 09 24 || 17:14

Lämna en kommentar:

%d bloggare gillar detta: