En ny dag gryr…

11 kommentarer

Kom vår, kom

Kom vår, kom

Efter att ha vaknat tidigt så kan man passa på att njuta av morgonens stillhet. Ute är det just nu 1,4 grader och man ser att snön börjat sjunka undan, och under hela natten har det varit plusgrader. Ett gott tecken! Det droppar överallt och man tycks ana att våren är i antågande – även om det kommer att dröja lite till…

Tövädret sätter dock lite käppar i hjulet när det kommer till snöröjningen. Snöslungan fixar inte riktigt den tunga snön som hela tiden envisas med att packas… så jag får helt enkelt använda snöskyffeln för detta ändamål. Motvilligt dock.

Jag röjde upp vid stora ingången igår, och idag får jag väl ge mig på köksingången där mina små vovvar vistas.

Ju mer snö som kommer bort från huset – desto mindre vatten kommer jag att hitta i källaren.

Skrivet av Henrik Olsson

2010 02 27 || 08:24

Publicerat i Baronen - In Real Life

11 svar to 'En ny dag gryr…'

Subscribe to comments with RSS or TrackBack to 'En ny dag gryr…'.

  1. Jaha, ooh. Jag vill med ha en spets! 🙂

    tobie

    2010 02 28 || 01:08

Lämna en kommentar:

%d bloggare gillar detta: