Klockan ringde 04.30

12 kommentarer

Yatzy

Yatzy

Jag stängde av den och vaknade 05.58…

Det blev minst sagt panik här hemma. Jag börjar jobba klockan 06.00. Detta är andra gången under de år jag jobbat som jag försovit mig och kommit mer än 15 minuter försent till jobbet. Men även solen har sina fläckar… om man ska tro på vad som sas till mig på jobbet idag…

Det spelar dock mindre roll att det är ytterst sällsynt att jag kommer försent. Hela dagen känns ändå förstörd. Jag har haft huvudvärk hela dagen, och det känns inte som att den är villig att släppa riktigt än.

Jag kommer att försöka ta det så lugnt det bara går idag, och njuta av det faktum att vi har hela 5,1° ute. Det kan närmast beskrivas som en värmebölja. Tacksamt nog börjar äntligen snön smälta, men den jobbiga perioden är inte över igen. Vi kan räkna med att det blir ganska kladdigt ute en tid. Det lär frusa på igen i nästa vecka, så det är bara och hoppas på att det mesta hinner rinna undan igen.

I samband med att helgen infunnit sig ska jag försöka njuta av ledigheten, men talesättet “det som göms i snö kommer fram i tö” gör sig gällande på ett helt nytt sätt… på ett otrevligt sätt. Antar att jag får ta fram spaden och lösa de små problemen i hundgården…

Jag önskar er alla en trevlig helg!

Skrivet av Henrik Olsson

2010 02 26 || 12:55

Publicerat i Baronen - In Real Life

12 svar to 'Klockan ringde 04.30'

Subscribe to comments with RSS or TrackBack to 'Klockan ringde 04.30'.

 1. sv: jo det är gott… ligga kvar o gosa lite med grabben innan man ska iväg till verkligheten… 🙂

  imon är det sovmorgon till halv nio, sen iväg med farsan o skotta snö på föräldrarhemmet… lagom skoj, men behövligt.

  ha en skön och lugn kväll!

  Henke "Hoppelajnen"

  2010 02 26 || 20:58

 2. ååh vilken söt hund! haha

  Tack, detsamma! 🙂

  tobie

  2010 02 27 || 01:30

Lämna en kommentar:

%d bloggare gillar detta: