Otroliga saker kan hända även på landet…

7 kommentarer

Gårdagen tillbringades mestadels i soffan, och idag känns det mycket bättre så man kan hoppas att det är över för denna gången…

En glad nyhet i världens all misär är att jag förmodligen inte behöver köpa en ny mobiltelefon trots allt – och därmed är jag nöjd över det faktum att jag valde att däcka på soffan igår i stället för att sticka iväg till NetOnNet i ren panik. I går kväll satt jag och fipplade med telefonen, och då kröp det fram en häftklammer under luckan… Jag är inte 100% säker, men det är inte helt omöjligt att det är just den som gjort så att displayen inte fungerat ordentligt. Nu verkar det i alla fall som att telefonen fungerar som den ska. Hur sen en häftklammer kan krypa in bakom luckan är en gåta i sig, men min telefon får tydligen vara med om det mesta.

Sony Ericsson is the shit?

Sony Ericsson is the shit?

 Snön föll tungt över godset igår kväll, men idag skiner solen och visst känns allt roligare när solen tittar fram? Lite senare blir jag tvungen att ta bilen in till stan för att uträtta ett ärende, och man kan hoppas att väglaget inte är alltför dåligt längs 154:an…

Vi har även fått skare pga det milda vädret igår kväll och minusgrader i natt. Vovvarna har nog inte varit med om det fenomenet tidigare med allt vad det innebär, men det hindrade inte Bagheera och Nikita att springa runt och busa i dag…

Full fart!
Full fart!

Skrivet av Henrik Olsson

2010 01 28 || 09:44

7 svar to 'Otroliga saker kan hända även på landet…'

Subscribe to comments with RSS or TrackBack to 'Otroliga saker kan hända även på landet…'.

 1. Skönt att den funkar som den ska igen =) Då fanns det ju en mening med att du kände dig krasslig igår =)

  SV: Skönt för dig… Nja, själv e det sådär, hostan vill bara inte försvinna =/

  Linda

  2010 01 28 || 09:55

 2. Det e en telefon du har INGEN häftaparat!!!! (HA HA)

  Ja dom mest märkliga saker kan hända.

  Va tyckte du om Fredrik Steens blogg??
  Jag tycker han e bra för han har vettig ideologi,det e inte en massa daltande å trams me godis å leksaker,de e raka pukar som gäller.

  Svar: Han har mycket vettigt att säga 🙂

  kalmariten

  2010 01 28 || 09:58

 3. Jo, det e ju så… Man e så van med telefon, bil och dator och så att man står helt handfallen när det strular =)

  Linda

  2010 01 28 || 10:54

 4. gött o må bättre! 🙂
  hehe… gem i mobilen… hur lyckas du? 😛

  Henke

  2010 01 28 || 12:39

 5. Här i götet REGNADE det hela kvällen i går och sen blev det minusgrader på natten vilket resulterade i is överallt! Jättekul… NOT! Otroligt halt är det och eftersom kylan ska hålla i sig så lär vi inte bli av med skiten heller på ett tag. Rätt less på detta nu! 🙁

  Joh@nna

  2010 01 28 || 15:18

 6. Det e lite samma här… Jag har ett fast nummer men jag har ingen telefon i jacket så… Jag e också ganska beroende av mobilen =)

  Linda

  2010 01 28 || 16:37

 7. kul att hundarna gillar snön! =) det gör min lilla hund också även om snön går henne till magen haha!

  sv: jag är väldigt nöjd med min D60 men har haft den i mer än ett år nu och vill gärna uppgradera den till en d90 så fort det finns möjlighet! men har hört att d40 är himla bra också men lite mer nybörjarkamera. har du en systemkamera nu?

  Lollo

  2010 01 28 || 22:32

Lämna en kommentar: