Fredagen i ord och bild…

10 kommentarer

Värme tack...

Värme tack…

Det gick av bara farten i morse när jag lämnade godset för att bege mig in till jobbet… Jag insåg mitt misstag när jag kommit till jobbet – jag hade glömt att starta varmluftspumpen – något jag fick lida för när jag kom hem. Temperaturen inomhus var endast 16°…

Det var bara att bita ihop och snabbt som ögat starta pumpen, tända kaminen och samtidigt tända en hel drös med värmeljus. Nu är temperaturen uppe i behagliga 22,5° i köket – och varmare kommer det att bli.

När det är -8° ute (kombinerat med vind) försvinner värmen snabbt. Väldigt snabbt…

Hur som helst… dagen har varit rätt ok. Efter jobbet besökte jag banken för att beställa ett nytt kort, och starta ett nytt sparkonto (inför promenaden) – varje sparad krona inför detta projekt kommer att vara guld värd… Vidare besökte jag Klockmaster för att få bytt batteriet till den lilla dosan jag använder när jag loggar in på internetbanken… efter det besökte jag systemet och därifrån var det full fart till Falkenbergs Pizzeria (kebabrulle) som jag åt inne på Lady & Lufsen samtidigt som jag samtalade med mina vänner. Efter det var det dags att fylla bilen (!) med kartonger som jag senare dumpade på Sandladan i stan – och mina äventyr inne i stan avslutades med en fika på Stålboms…

Det blev en ganska lång dag idag, men samtidigt har jag fått gjort saker som jag skulle gjort för länge sen. Nu kan jag få njuta av stillheten, värmen och sällskapet…

Trevlig helg!

Skrivet av Henrik Olsson

2010 01 29 || 18:16

Publicerat i Baronen - In Real Life

10 svar to 'Fredagen i ord och bild…'

Subscribe to comments with RSS

 1. Det går sådär, hur går det med träningen? 🙂

  Elin

  2010 01 29 || 18:37

 2. haha nej det handlade om barnens pappa för jag fick hem idag att han ska ha återbetalning på underhållet för veckan dom var hos honom i julas och jag tycker väll att när han har dom för första gången på 5 år så är inte 400kr så himla mkt att bråka om när dom är två st. som jobbar heltid och bor i ett hus som dom knappt betalar ngt på och jag kämpar på att få ekonomin att gå ihop med a-kassan.. typ så fast en aning argare 😉

  Ulrika

  2010 01 29 || 18:38

 3. du körde förbi mej utanför posten/stålboms när du åkte hem… 🙂 kunde inte undgå att se den blåa dekoren bak på bilen med din url. hehe! najs!

  varmt o gott nu? 🙂

  Henke "Hoppelajnen"

  2010 01 29 || 19:45

 4. ja det är väll det dom anser dom gör eftersom han får betala underhåll..

  Ulrika

  2010 01 29 || 19:54

 5. han kanske trodde han skulle få mer?
  Är du oxå uppväxt utan en pappa?

  Ulrika

  2010 01 29 || 20:21

 6. ok jag förstår..

  Ulrika

  2010 01 29 || 20:28

 7. mm vet jag är sjukt trött på att kämpa för något som förmodligen inte kommer att bli bättre och samtidigt får jag en massa skit för att folk dom känner anser att allt är mitt fel fast jag vet att det inte är så..

  Ulrika

  2010 01 29 || 20:41

 8. sv: jag var nog lätt att missa i snöyran… gick på trottoaren vid posten… svarta termobyxor, svart stor jacka, svart väska, mössa och buff. hehe! ser ut som värsta terroristen när man e ute o går juh. 🙂

  Henke "Hoppelajnen"

  2010 01 29 || 20:42

 9. sv: haha! jepp, får ta den nästa gång! 🙂

  i helgen ska jag hålla en photoshopkurs för en kompis, få en helkroppsmassage, träna och jobba lördag natt på krogen i halmstad. full rulle! 🙂 själv?

  Henke "Hoppelajnen"

  2010 01 29 || 21:01

 10. Som tur e är jag inte allergisk mot nåt pollen eller så, bara mot damm och hundar… Men det funkar bra sålänge jag städar hel tiden =)

  Linda

  2010 01 29 || 21:02

Lämna en kommentar: