Många och långa promenader…

6 kommentarer

… och fler och längre kommer de att bli…

Med knappt 17 månader kvar till starten börjar det bli lite pressat här hemma. Jag har fortfarande inte kommit igång ordentligt med dragträningen, utan tvingas se på när allt blir ytterligare förskjutet… Eftersom jag bara har två selar så måste jag skaffa ytterligare två selar för detta – vilket i sig är en väldigt simpel sak, det lite mer bökiga blir att fixa fram en liten anordning till den gamla cykelkärran så att jag kan koppla fast alla fyra vovvarna vid den… Sen börjar allvaret! Vi börjar med kärran utan vikter. Kärran väger i sig ca 36 kg, vilket ger ett genomsnitt på ca 9 kg per hund… om allt går enligt planerna ska varje vovve kunna dra ca 30-40 kg i 3 mil till våren 2011… Den ca 200 mil långa promenaden från Kiruna till Ystad kommer verkligen att sätta mig och hundarna på prov på alla tänkbara sätt. Detta kommer att ta ca 10-11 veckor om allt går bra. Alla planer kan omkullkastas av flera olika orsaker, och ju bättre förberedd man än inför den dagen man lämnas i Kiruna, desto större chans är det att jag når målet i Ystad. Stödet från mina läsare är oerhört viktigt! 😉

Jag arbetar med detta projekt dagligen, och hittills har jag fått ihop en halvdan packlista – något det ändå inte är panik med… Kärran fortsätter att vara problemet, då jag inte tycks kunna bestämma mig. Mycket står på spel, och kärran får inte bli för liten eller för stor…

En guru hade inte varit fel nu…

/Henrik Olsson –

På promenad

På promenad

Skrivet av Henrik Olsson

2010 01 03 || 20:05

Publicerat i Baronen - In Real Life

6 svar to 'Många och långa promenader…'

Subscribe to comments with RSS or TrackBack to 'Många och långa promenader…'.

 1. Du verkar ju ändå tänka på allt så om vandringen blir av så kommer du vara så förberedd som det bara e möjligt…

  Linda

  2010 01 03 || 21:24

 2. Här e det fortfarande isande kyla ute… Ha en bra start på veckan du me… =)

  Linda

  2010 01 04 || 09:33

 3. Vad otroligt hurtig du är! 😀 Rena Göran Kropp ju.

  Dvärghundspossen

  2010 01 04 || 12:52

 4. Nä, det brukar ju inte vara så… Själv har jag varit hyfsat pigg idag men antar att jag får lida för det imorrn =/

  Linda

  2010 01 04 || 17:57

 5. Vi får hoppas på det =)

  Linda

  2010 01 04 || 18:43

 6. Det kommer att gå så bra såå!

  Du e ju såå duktig du så!!!

  Daniel

  2010 01 04 || 21:44

Lämna en kommentar: