God morgon!

11 kommentarer

När klockan var 03.00 väcktes jag ur min skönhetssömn. Något i drömmarnas värld hade stört min vila. Jag kände inte att det fanns någon anledning att ligga kvar i sängen när man ändå var klarvaken. Kaminen är tänd, ljusen är tända och varmluftspumpen (som jag glömde starta igår) jobbar nu för högtryck… Det var bara ca 18,5 grader i huset.

Morgonkaffet smakade extra bra idag trots att jag vaknat långt tidigare än jag planerat, men allt går inte alltid som planerat.

Det kommer att bli en lugn morgon här hemma, och om ca 1 timme är det dags att väcka Emmelie. Det är en kort arbetsdag idag, under eftermiddagen och morgondagen ska jag försöka få fixat till cykelkärran så att man kan ge sig ut på premiärturen med vovvarna. Det är högtid att börja med den träningen.

På fredag åker jag upp till Varbergs Svetsteknik för att försöka få fram en prisuppgift på en liten rejälare kärra. Jag kommer även att kontakta KN Verk (som byggde den buren vi hade på cykelsemestern) om prisuppgift på en bur. När väl hjulet har börjat rulla så är vi inte långt ifrån det allra första delmålet i detta enorma projekt.

Jag önskar er alla en god morgon!

Debbie har bollen

Debbie har bollen

Skrivet av Henrik Olsson

2010 01 05 || 04:28

Publicerat i Baronen - In Real Life

11 svar to 'God morgon!'

Subscribe to comments with RSS or TrackBack to 'God morgon!'.

  1. sv: ja han växer o växer. 🙂

    verkar som du fått kontakt med bert på svetsteknik… skoj.
    hoppas allt e bra så här efter nyårshelgen och du inte jobbar ihjäl dej. hehe!

    Henke

    2010 01 05 || 23:15

Lämna en kommentar:

%d bloggare gillar detta: